2777
2789
عنوان

لاغری سریع به اضافه خوشگلی بینهایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 50 پست
اب رو پوست تاثیر شگفت انگیز داره 

بله من در اثر رژیم های زیاد پوستم شل شده بود لک و جوش آورده بودم ولی الان دارم بهتر میشم پوسته پر جوشم بهتر شده و بدنم سفت شده خیلی تاثیر گذاره

یعنی چاقی میخوای لاغر کنی 

چاق ک نع تپلیم ی ذره ولی خب هدف اولم شفافیت پوستم بود خسته شده بودم از دکتر و دارو و دارم خداروشکر به نتیجه میرسم ولی خب لاغر ام دارم میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مثل کم کردن غذا درست نیست اول شروع کردم غذامو کم کردن آروم الان انقد معدم عادت کرده و کوچیک شده ...

کاملا درسته ولی بعضی وقتا ریسک ام بد نیست این رژیم ثابت شدس و من مشکلی ندیدم ازش 

چاق ک نع تپلیم ی ذره ولی خب هدف اولم شفافیت پوستم بود خسته شده بودم از دکتر و دارو و دارم خداروشکر ب ...

یعنی من الان خودم لاغرم. غذا ک بخورم روزی چند لیوان آب بخورم ک صورتم شفاف بشه 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ببخشید چند وقته این رژیم ؟

در اصل برای پاکسازی سمومه ۴۰ روزه من دوره ها ۱۰ روزه میگیرم و ۱۰ روز دوم رو قرارع شروع کنم از فردا ما بین این ۱۰ روز یک روز چیت میزنم 

ارع حداقل روزی ۱۲ لیوان باید آب بخوری بیشتر چه بهتر هیچ ضرری نداره آب 

ممنون گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ینی اصلا غذا نمیخوری صبح تا شب اب

دقیقا و عادت کردم و عادیه برام هیج ویتامینی استفاده نمیکنم موهام ام رشدشون اوکیه و ریزش ام مثل همیش هست بیشتر نشده حس میکنم‌کمتر هم شده 

كمبود ويتامين ميوه اهن شايد الان مشكلى نباشه ولى بعدها مشكل ساز ميشه وقتى ميشه رژيم اصولى با ورزش گر ...

گلم عزیزم لطفا دربارش بخونید بعد نظر بدین این رژیم ثابت شدس و حتی کتاب ام داره نظر شما متین ولی خواهشا اطلاع کافی داشته باشید بعد نظر بدین من نتیجه رو با چشم دیدم و چیزی ک دیدم رو باور دارم