2777
2789
عنوان

لاغری سریع به اضافه خوشگلی بینهایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا آب میخورم خیلی دچار ضعف میشم شربت عسل میخورم و فقد روزای اول یعنی ۳ روز و برای بعضی ها ۵ روز ...

ببخشید چند وقته این رژیم ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
منم یه مدت انقد کم غذا میخوردم الان اصلا نمیتونم برنج بخورم غذا در حد 3 4 تا قاشق اونم انقد آب میخور ...

و من دقیقا به خاطر همین گرفتم ک معدم جمع و جور بشه خیلیا گفتن نگیر ضرر داره ولی گرفتم و پشیمون نیستم معدم کاملا کوچیک‌شده و مثل شما ام 

من کلا آب میخورم خیلی دچار ضعف میشم شربت عسل میخورم و فقد روزای اول یعنی ۳ روز و برای بعضی ها ۵ روز ...

جدی اون وقت چقدر لاغر کردی تو چه ندت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فقط اب بخوریم

ارع عزیزم توی گوگل توضیح کاملش هست کتابش ام فک میکنم موجود باشه بتونید دقیق تر مطالعه کنید من خودم کاملا راضیم و هر کسی گف نگیر و اینا پشیمون میشی خداروشکر هیچی نشد پشیمون ام نیستم

من یه پیتزا کامل میخوردم دیشب سه تیکه خودم معدم درد گرفت

چون معدت عادت کرده دروغ نیس اگه بگم بعضی وقتا یادم میره غذا بخورم یهو به خودم میام میبینم کل روز فقط آب خوردم البته غم و غصه مشکلاتم بی تاثیر نیس 

❤️
من میخوام چاق بشم عزیزم راهکارنداری؟

من چون کلا چاق بودم فقد اطلاعات درباره لاغری دارم ولی شنیدم ک پودر جوانه گندم و اینا برای تپلی خوبه تو همین نی نی سایت هستن دوستان سرچ و بزن برای چاقی میاره تایپیک هارو از اطلاعات ها استفاده کن ایشاالله اندامت اونی ک میخوای بشه 

من همون اول عفونت میگیرم😐

و اینو بگم ک خیلی معذرت میخواماااا ولی یبوست من خوب شده با این آب درمانی فکر نکنم جای نگرانی باشه میتونید برا امتحان ۳ روز ۵ روز ۷ روز امتحانی بگیرید مشکلی ایجاد نکرد خواستید ادامه بدید

و اینو بگم ک خیلی معذرت میخواماااا ولی یبوست من خوب شده با این آب درمانی فکر نکنم جای نگرانی باشه می ...

فعلا ک شیر میدم و نمیتونم🥺

یک شکمه قلمبه ای برام مونده😩

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.