2777
2789
عنوان

لاغری سریع به اضافه خوشگلی بینهایت

1317 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

من ی مدته آب درمانی(روزه آب) گرفتم و جدیدن کم آوردم یعنی انگیزه ندارم همه چی اوکیه هااا ولی خب من انگیزم از دست دادم برا ادامه راه برای همین میخوام از فردا گذارش هر روزم رو بزارم کاری ندارم به اعتقادات کسی و باور های کس دیگ من راهمو میرم و فقد حس کردم اگر حس و حالم رو به اشتراک بزارم شاید کسی ک انگیزه نداره برای ادامه راهش با دیدن تایپیک من و سختی های من بتونه به خودش انگیزه بده اندامش رو بسازه ایشاالله از فردا شروع میکنم به درمیون گذاشتن راهم و سختی هاش باهاتون فقد هر کسی این تایپیک و دید ی لایکی چیزی بزنه ک یادم نره بیام  و اینک من این آب درمانی رو اول به خاطر صورتم گرفتم ک واقعا شفاف خوشگل میکنه و بدنم رو سفت میکنه و از همه مهمتر از سموم پاکسازی میکنه ولی خب لاغری ام بی تاثیر نبوده اونم اولیتم بوده 

خوشحال میشم دوستان پایه هر روز بیام کمی گپ بزنیم همینجا ):

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مثل کم کردن غذا درست نیست اول شروع کردم غذامو کم کردن آروم الان انقد معدم عادت کرده و کوچیک شده و واقعا دارم لاغر میشم بدون اینکه چیزی حذف کنم معدم عادت کرده و کوچیک شده

خب بیشتر بگو روزی چن لیتر اب میخوری. چجورز

من کلا آب میخورم خیلی دچار ضعف میشم شربت عسل میخورم و فقد روزای اول یعنی ۳ روز و برای بعضی ها ۵ روز اول سخته این رژیم ثابت شدس مقاله ها و کتاب هایی دربارش هست و خداروشکر من مشکلی پیدا نکردم و راضی ام هر وقت گرسنم میشه قلوب قلوب آب میخورم و تازه متوجه شدم ک گشنگی ک قبلا داشتم کاذب بوده و از کمبود آب بدنم بوده

هیچی مثل کم کردن غذا درست نیست اول شروع کردم عامو کم کردن اردن آروم الان انقد معدم عادت کرده و کوچیک ...

منم یه مدت انقد کم غذا میخوردم الان اصلا نمیتونم برنج بخورم غذا در حد 3 4 تا قاشق اونم انقد آب میخورم بزور میره پایین 

❤️
چجوریاس این رژیم

فقد آب میخوری درصورت ضعف زیاد شربت عسل و اینک میتونید تو گوگل دربارش بخونید آب درمانی یا روزه آب هم میگن و اینک کتاب هاش ام موجوده و ثابت شدس این راه

من همون اول عفونت میگیرم😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.