2777
2789

الان چ گوهی بخورممممم من؟؟؟

آقا یمدت بود با ی پسری حرف میزنم حالا دوستانه.

بعد دیدم چند مین پیش ی عکسی فرستاده میگ چطوره؟ انگشتر بود گفتم قشنگه بعد گفت برای توو سفارشش دادم احتمالا تا فردا میرسه دستم( از س روز پیش سفارش داده ).

تازع گفت ک انگشتر رسیده.

الان من چکار کنم؟😭

مامان من حساسه نمیگ این انگشتر رو از کجا آوردن براتتتت؟ میدونن ک خودمم عرضه ندارم سفارش بدم.

خودمم دوسندارم ببرم ازش، بش گفتم نیازی نبود اما زشته بگم نمیخوامش.

پسره شمارمو نداره، اپ چتمون و حذف کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا بگیر خب حتما اولین بارته

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-05-30-19-46-50-698_ir.medu.shad_pxel.jpg

چ خوش سلیقع

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫