2777
2789
عنوان

خودکشی

289 بازدید | 22 پست

من دیگه قید این دنیارو زدم لعنت به این دنیا می خوام خودکشی کنم فقط میترسم برگردم تو همین دنیا دوباره ولی به شکل یه موجود یا چیز دیگه واقعا بعد مرگم راحت میشم هی تا بی نهایت زنده نمیمونم؟ترس از جهنم ندارم آتیشمو میپرستم به شرطی که توی این دنیای کثیفه لعنتی نیام فقط میخوام بعد مرگم دیگه این افکار روانیو نداشته باشم میخوام تو آرامش باشم

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

تاپیک آخرمو بخون لطفا

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار دو روز بگذره بعد راجبش فکر کن دوست داری چه کاری رو انجام بدی همون کارد همین الان انجام بده

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

این راهی ک تو میخای بری من خیلی وقت پیش رفتم 

پشیمون میشی 

بای

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 

چیشده عزیزم چرا انقدر بریدی؟

بلاخره هممون میریم ازین دنیا 

قوی باش و زندگی کن

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

فکر‌کردم دختری😅

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

منم خیلی وقته قید این دنیا رو زدم داداش!

ولی چ کنیم بازم با تیر وسط قلبم میگذرونم 

فقط با خودم میگم روزی تموم میشه 

نکن قشنگم پشیمون میشی 

خیلی ها همینن ولی ....

میدونم خیلی سخته  و.و.و.

بالاخره تموم میشه  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!