2777
2789

دخترا میشه ی کم انرژی بدین امتحانای نهایی هنوز تموم نشده ولی واقعاااا خسته م

شب زنده داری هایی ک کردم 

فقط دعا میکنم زودتر ۱۶ تیر برسه کنکور و همه چیی خلاص

تشنه خوابم همش تو خونه حبسم😔😔واقعا کم اوردم

منم پشت کنکوریم قشنگ زندگیت میره بدون این که بفهمی واین آموزش و پرورش هم معلوم نی چه میکنه خیلی شیک آینده مارو به بازی گرفته خیلی خسته ام چن ساله مسافرت نرفتم و همش تو خونه ام و نمیدونم اصلا امسال رو قبول میشم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تنها نیستی

داری کار بزرگی میکنی

ادامه بده

شرایط همه همینه

الان وقت کم آوردن نیست

با تموم توانت بجنگ

راه درست

راهی که باعث شد من و همه ی کسانی که تونستن نتیجه ی خوب بگیرن موفق بشن

همینه🤌🏻✅

بجنگ❤💪🏼🤝🏻

این روزام میگذرن‌ و تو میمونی‌ و عشق و حالای بعدش❤

اسی یه سوال چجوری امتحانا خودش تا خرداده بعد کنکور تیر میدن؟یعنی در طی دبیرستان باید تست و....کار کنی انقد؟مثلا من برنامه ریختم هر تابستون تست اون کلاس بزنم برا دوازده چه کنم؟

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
منم پشت کنکوریم قشنگ زندگیت میره بدون این که بفهمی واین آموزش و پرورش هم معلوم نی چه میکنه خیلی شیک ...

همدردیم😭ولی میدونم فشار رو تو بیشتر هس چون پشت کنکوری

منم مثل خودتم خسته ام واقعا برنامه هاهم داغون ولی از خوابت نزن انرزیتو پایین میاره نمیتونی درسم بخو ...

واقعا با ۱روز فرجه نمیرسم تموم کنم ناچارام😭💔بااینکه قبلا خوندم 

واقعا با ۱روز فرجه نمیرسم تموم کنم ناچارام😭💔بااینکه قبلا خوندم

قبلا خوندی باز من چی بگم که کلا یادم رفته خیلی وقت پیش خوندم

ولی یاز نیم ساعت چیزی نیست کیفیتم مهمه 

مهم اینک از چیزی ک خوندی سوال بیاد جواب بدی نه که حتما همرو بخونی 

این روزام میگذرن‌ و تو میمونی‌ و عشق و حالای بعدش❤ اسی یه سوال چجوری امتحانا خودش تا خرداده بعد کنک ...

اره ۲۵ خرداد نهاییا تمومه ۱۵ خرداد کنکوره

من اگ بر گردم عقب دوازدهم بیشتر رو تشریحی نهایی زوم میکنم که نهایی هارو خوب بدم کنکور میذارم سال بعد

اگ دهمی هستی بهتربن موقع س ک تست زیاد بزنی

من از دوازدهم  تست شروع کردم خیلی دیر...ولی خب خداروشک با ی مشاور اشنا شدم راه غلط ۲ساله م رو تغییر داد 

با ی مشاور تحصیلی خوب برو جلو 

اره ۲۵ خرداد نهاییا تمومه ۱۵ خرداد کنکوره من اگ بر گردم عقب دوازدهم بیشتر رو تشریحی نهایی زوم میکنم ...

ممنونمم گلم❤🥺

هزینش‌ چقد بود؟🥲

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :)