2777
2789

سلام اولا عید همگی مبارک ان شاءالله نظر لطف امام رضا به همگی ما باشه امشب 

دو خاطره  برای من خیلی پر رنگه...

برادرم چهل روزش نشده بود هنوز من ۶ سالم بود خوب یادمه مامانم شیرش میداد که شیر پرید تو گلوش و نفس نداشت بچه ی نوزاد فقط مامانم دوید بیرون و چهار طبقه و کلی پله رو همش داد میزد یا امام رضا ی غریب!تا پایین رسیدیم داداشم کبود کبود شده بود تا یهویی همسایه طبقه همکف درو باز کرد و مامانم فقط بچرو انداخت تو بغلش اونم از پا گرفتشو زد تو کمرش که نفسش بالا اومد...اسم داداشم که فقط محمد بود به خاطر لطفی که خدا به واسطه ی امام رضا به ما داشت شد محمد رضا :)

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودنش نعمته 

همین که میدونی یکی هست که موقع حاجات میتونی بهش توسل بشی یکی که حرمش قطعه ای از بهشته 

تو حرمش احساس غربت نمیکنی حاجت خیلیا رو داده 

خیلی حس خوبیه امام رضا داشتن:) 

لطف آقای خراسان ز همه بیشتر است...🖇️🥺🫂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

اره بچه اولمو یه شب خواب حرم امام رضا دیدم بعدش باردار شدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دومین خاطره که تو ذهن من هیچ وقت کمرنگ نمیشه یک ماه قبل از بارداریمه که بعد از کلی دوا درمون و ناامید با ازمایشایی که خیلی بد بود رفتیم مشهد التماسا و گریه هامو به امام رضا یادم نمیره هیچ وقت ... وقتی برگشتیم ماه بعدش معجزه وار من باردار بودم...ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا باشه این حاجت روایی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
انقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو بگم...اما جدیدا امام رضا نگاهی به دلم نمیندازه نمیدونم چه خطایی ازم س ...

مطمئن باش نگاه ویژه داره به دل شکسته ها