2777
2789
عنوان

مهمان سر زده😡🤬و همسایه های رو مخخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 20 پست
میخوای اینجوری جواب بدی خب نیا تو تایپیک مسلمان 😐😑

مسلمان تو اول توضیح بده تا این جور جواب ندن

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا میگم جریان رو 

خیلی فضوله خیلی ها (همسایه مون) 

زنگ درو زدن خیلی خونه بهم ریخته بود بدو بدو یکممممم تونستیم خونه رو جمع کنیم من رفتم تو اتاق بعدش صدا  اومد با نوه هاش اومده بود! بعد گفت درو دیر وا کردین (همش وقتی میاد این حرفو میزنه زنیکه) بعدش دیگه که رفتن.... کلی فوش دادم بهشون الان از اون روز (چند هفته پیش هس اومد) که نیومده ، اینو گفتم چون هر روز یا هفته به هفته میومد به نظرتون کار بدی کردیم ناراحت شده؟ همیشه هم درو دیر وا میکنیم ناراحت میشه تا چند وقت نمیاد 

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

بعدشم ما تو این اپارتمان چند ساله زندگی میکنیم اونم از اول بوده. فقط ما چند بار چهار بار یا سه بار رفتیم خونشون ایشون نزدیک هزار بار😐

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔