2777
2789
عنوان

یه سوال حقوقی دارم

50 بازدید | 6 پست

قضاوت با شما؟اگه طلایی رو از چند نفر به سرقت برده باشن،بعد دزد گرفته بشه و وکیل بگیرن اون چند نفر،حق الزحمه وکیل چجوری بین شاکیا تقسیم میشه؟لطفا خوب فکر کنین برام مهمه

مساویی دیگه هرچقدر باشه هرکسی یه مقدار مساویشو شاکیا باید پرداخت کنن 

بستگی داره چقدری باشه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
مساویی دیگه هرچقدر باشه هرکسی یه مقدار مساویشو شاکیا باید پرداخت کنن  بستگی داره چقدری باشه؟

منم همین میگم ولی اونی که طلاش کمتره میگه چون من طلام کمتره باید کمتر پول بدم!آخه مگه به میزان طلاس؟به هر حال باید وکیل میگرفت چه ۴۰ گرم چه ۱۰۰گرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین میگم ولی اونی که طلاش کمتره میگه چون من طلام کمتره باید کمتر پول بدم!آخه مگه به میزان طلاس؟ ...

نه اگه همه تصمیم گرفته بودن از همون اول فلان وکیل رو برا خودشون بگیرن یعنی از قبل طی شده پس مساویه 

اگه اون یارو از اول گفته بود که نه من چون طلام کم تره پس کمتر بقیه هزینه رو میدم که وکیل گرفته نمیشد و بحث پیش میومد اگه از اولش حرفی نزده و الان اینو میگه باید مساویی هزینه رو بده 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
نه اگه همه تصمیم گرفته بودن از همون اول فلان وکیل رو برا خودشون بگیرن یعنی از قبل طی شده پس مساویه&n ...

نه وکیل رو گرفتیم حالا خسیس خانوم دبه درآورده منم گفتم از شما دوستان که نفعی ندارین بپرسم

نه وکیل رو گرفتیم حالا خسیس خانوم دبه درآورده منم گفتم از شما دوستان که نفعی ندارین بپرسم

اها بعد گرفتن وکیل دبه کرده پس 

نه گلم باید مثل شماها پرداخت کنه