2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن

84 بازدید | 8 پست

شما بچه هاتون رو چطوری توی خونه سرگرم میکنید و چیکار میکنید وقتشون بهتر و پربار تر بگذره؟

من ۸ ماهه باردارم و یه پسر ۵ ساله ی به شدت شیطون و لجباز دارم

روتین خوابشو الان اصلاح کردم ۱۰ صبح بیدار میشه ۱۱-۱۲ میخوابه از صبح تا ۴ که همسرم از کار بیاد خونه تنهاییم و اون بیچاره فقط کارتون و اسباب بازی و خرابکاری

منم خودمو گرفتار آشپزی و استراحت و گوشی و گاهی خورده کاریای خونه میکنم

بنظرم خیلی خیلی بی بار و بی هدفه این مدل وقت گذروندن برای پسرم

بهم پیشنهاد بدید چیکار کنم؟

عصرا که هوا خوبه پارک آزاد و خانه بازی و دریا و مهمونی میبریمش ولی صبح تا ظهر هیچ به بطالت میگذره کلا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

از بچه 5 ساله چ توقعی داری واقعا 

کتاب رنگ آمیزی و شعر براش بگیر 

خوب دیگه الان فقط باید بازی کنه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من جنوب زندگی میکنم هوا صبح تا ظهر به شدت گرمه برای بیرون رفتن یا حتی کلاس بردنش پیشنهادی غیر از این لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچه 5 ساله چ توقعی داری واقعا  کتاب رنگ آمیزی و شعر براش بگیر  خوب دیگه الان فقط باید ...

چرا پسر من هرگز علاقه ایی به مداد رنگی و کتاب رنگ آمیزی نشون نداده!!! در صورتی که هم من هم همسرم بشدت هنری هستیم و نقاشی و خوشنویسی رو از بچگی یاد گرفتیم

ببر کلاس های زبان، موسیقی نقاشی رزمی به هرچی علاقه داره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببر کلاس های زبان، موسیقی نقاشی رزمی به هرچی علاقه داره 

صبح کلاس نمیتونم ببرم چون باردارم سختمه رانندگی دوم‌اینکه جنوبم و به شدت گرمه هوا اصلا ذوب میشه آدم بیرون

صبح کلاس نمیتونم ببرم چون باردارم سختمه رانندگی دوم‌اینکه جنوبم و به شدت گرمه هوا اصلا ذوب میشه آدم ...

پس سی دی آموزش زبان بگیر براش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینم فکر خوبیه ممنونم ازت گلم

🌹🌹