2777
2789
عنوان

دیروزعقدکردیم دیشب ازرابطش بادوس دخترش گفت.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 67 پست
آخه نمیتونم .... مدام یادم میاد ازش متنفر میشم  

تقصیر خودت بود 

چرا پا پیچ گذشته ای میشید که ثبت شده رفته 

نمبتونم بعضی از ادما رو درک کنم که همش به فکر گذشته ان ادم توی لحظه هم زندگی کنه باز برای خوشی کم میاره گذشته چی داره مگه؟

نترس تو تنها دختری نیستی که کسی که دوسش داری قبل تو رابطه داشته 

کاری نداره نمیتونی کنار بیای بگو میخوام طلاق بگیرم. خودت بشین فکر کن ارزششو داره؟

هر چی به خودم فشار میارم نمیتونم درکت کنم توی یکی از بهترین شبای زندگیت به جای حرف های عاشقانه و و حس خوب اون شب نشستی گذشته ی شوهرتو ورق زدی

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
اگه برات مهم بود اصلا نباید عقد میکردی. من برام روابط گذشته همسرم اهمیتی نداره و نخواهد داشت 

خوش بحالت....

بنظرت میتونه منو مثل اون دوس داشته باشه؟

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان میخواد منو ببوسه همش فکرم اینه ک اونم همینجوری میبوسید؟و.....دارم نابود میشم اصلا نمیشه به ...

بخاطر همونه گفتم کنکاش نکنید تو گذشته هم دیگه 

تورو ادای روشنفکر ها رو در نیارید 

مرد و زن هرچقد هم روشنفکر باشن بازم حس غریزی حسودی و... تو وجودشون هستت 

میفهمم چی میگی کاش از اول کنجکاو نمیشدی 

ولی اینم بدون همه پسرا یعنی اکثریت از این کارا کردن تو این زمونه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
تو هم از دوست پسر قبلیت بگو 🤐

نداشتم😑همسن حرصم میده اگه منم کاری کرده بودم برام خیلی راحت بود درکش

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
یا اصلا نمیپرسیدی یا وقتی گفت بعد عقد میگم نامزدیو بهم می‌زدی. دختر خوب الان با چیزهایی شنیدی چطور م ...

وااقعا نمیدونم 

خودت اهل دوست پسر نبودی؟

ن هیچ وقت حالا مجازی شاید با خاستگاری چیزی حرف میزدم برا آشنایی بیشتر ولی حتی یک بارم با کسی قرار نذاشتم خودشم هر کاری کرد باهاش دوس نشدم یسره اومد خاستگاری

یعنی خودت دوست پسر نداشتی اصلا؟؟؟؟

ن ب خدا

اون زهر ماری ک خودمم دیشب اولین بارم بود🥴

همه ی آدما بالاخره ممکنه توگذشته داستان زیادداشته باشن.مخصوصا مردا.خودتوناراحت نکن.عقدبهترین دوران ز ...

کاش بتونم🥲

بیخود که پرسیدی حالا که انقدر درگیرش بوده که پرسیدی حق ناراحت شدن نداری. الکی فقط جنجال ذهنی برای خو ...

میدونم اشتباه کردم 🤦‍♀️

چقدر بکیم به حرف ما که دوتا میراهن بیشتر پاره کردیم گوش بدید.  همسراتونو امتحان نکنید..   ...

کاااش کاااش یکی قبل دیروز اینو ب من میگفت

باورت میشه خیلیاشون چاخان میکنن.فک میکنن اینو بگن خیلی آدمه شاخی هستن و خاطرخواه زیادداشتن

خااک تو سرشون 

قربونت بشم میدونم درک میکنم من حتی تصورشم برام سخته ولی ب این فک کن ک صادقانه بهت اعتراف کرده رک و ر ...

واای مرسیی چقد حرفات آرامش داشت