میدونستم یکی رو دوس داشت بگیره خانوادش اجازه ندادن چن باراز حد و حدود رابطمون پرسیدم میگفت فقط دوسه هفته باهم بودیم بعد ب خانوادم گفتم مخالفت کردن دیگه تمومش کردم حی یک بارم حضوری ندیدمش!!!و وقتی از دوس دختراش میپرسیدم هم باحالن شوخی و خنده میگفت بعد عقد وقتی مطمئن شدم نمیری میگم بهت
خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خو این چرا پرسیده شب عقدش بجای خوشحالی و شادی نشسته گذشته طرفو میپرسه خوب بود دروغ میگفت با دروغ زند ...
عزیزم شوهرش احمقه میتونست بگه گذشته ها گذشته و من حالا فقط تو رو دوست دارم بنظرت خوبه از جزییات رابطش بگه از اولین بوسه بنظرم گذشته ی هر فرد به خودش مربوطه و نیازی نیس دروغ بگه یا راست یا اصلا بگه تمام
بعد عقد بهش گفتم خب حالا بگو چیکارا کردی و اینا... گفت گفت با اون رابطه داشته با جزئیات از اولین ب ...
بیخود که پرسیدی حالا که انقدر درگیرش بوده که پرسیدی حق ناراحت شدن نداری. الکی فقط جنجال ذهنی برای خودت درست کردی . که چی؟ اصلا کارت و نپسندیدم حالا حتما از امروزم شروع میکنی به قهر و دعوا و بحث و ناراحتی و قهر. هرچی هم بشه میخای بپرسی تورو دوست داره یا نه
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
قربونت بشم میدونم درک میکنم من حتی تصورشم برام سخته ولی ب این فک کن ک صادقانه بهت اعتراف کرده رک و راست بوده باهات اگ براش مهم بود یا الانم بهش فک میکرد بهت نمیگف تو خاطراتش میزاشت براش مهم نیست ک ب تو گفته خاسته بینتون رازی نباشه ب اینا فک کن
اشتباه کردی دیگه پیگیر نشو بگو فهمیدم همه رو الکی از خودت درآوردی
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله