2777
2789
عنوان

دیروزعقدکردیم دیشب ازرابطش بادوس دخترش گفت.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 67 پست
گه میدونستم چی می‌شنوم هیچ وقت نمیگفتم!!

همه ی آدما بالاخره ممکنه توگذشته داستان زیادداشته باشن.مخصوصا مردا.خودتوناراحت نکن.عقدبهترین دوران زندگیه آدمه خوش بگذرون بابا بی خیال❤

بهش فکر نکن تو که توی گذشتش نبودی  خیلی از ادما از اشتباهات گذشته اشون پشیمونن

آخه نمیتونم .... مدام یادم میاد ازش متنفر میشم 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو این چرا پرسیده شب عقدش بجای خوشحالی و شادی نشسته گذشته طرفو میپرسه خوب بود دروغ میگفت با دروغ زند ...

عزیزم شوهرش احمقه میتونست بگه گذشته ها گذشته و من حالا فقط تو رو دوست دارم بنظرت خوبه از جزییات رابطش بگه از اولین بوسه بنظرم گذشته ی هر فرد به خودش مربوطه و نیازی نیس دروغ بگه یا راست یا اصلا بگه تمام

بعد عقد بهش گفتم خب حالا بگو چیکارا کردی و اینا... گفت گفت با اون رابطه داشته با جزئیات از اولین ب ...

بیخود که پرسیدی حالا که انقدر درگیرش بوده که پرسیدی حق ناراحت شدن نداری. الکی فقط جنجال ذهنی برای خودت درست کردی . که چی؟ اصلا کارت و نپسندیدم حالا حتما از امروزم شروع میکنی به قهر و دعوا و بحث و ناراحتی و قهر. هرچی هم بشه میخای بپرسی تورو دوست داره یا نه 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
خو این چرا پرسیده شب عقدش بجای خوشحالی و شادی نشسته گذشته طرفو میپرسه خوب بود دروغ میگفت با دروغ زند ...

آره ایکاش دروغ می‌گفت. الان این بنده خدا باید دهها سال در شک و بدبینی بسر ببره

چقدر بکیم به حرف ما که دوتا میراهن بیشتر پاره کردیم گوش بدید.

همسراتونو امتحان نکنید..

در مورد گدشتتشو سوال نکنید

گوش نمیدید دیگه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کاش وقتی تحمل شنیدن چیزی رو نداریم اصرار به شنیدنش نداشته باشیم 

دقییقاااا🥲

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
تو بگو یه درصد فک میکردم اینارو بشنوم🤦‍♀️

قربونت بشم میدونم درک میکنم من حتی تصورشم برام سخته ولی ب این فک کن ک صادقانه بهت اعتراف کرده رک و راست بوده باهات اگ براش مهم بود یا الانم بهش فک میکرد بهت نمیگف تو خاطراتش میزاشت براش مهم نیست ک ب تو گفته خاسته بینتون رازی نباشه ب اینا فک کن 

اشتباه کردی دیگه پیگیر نشو بگو فهمیدم همه رو الکی از خودت درآوردی 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
همه ادما یه گذشته ای دارن  حالا مونده کم و زیادش  مهم بعد ازدولجهه الان زندگی و اعصابتو ...

ببین الان میخواد منو ببوسه همش فکرم اینه ک اونم همینجوری میبوسید؟و.....دارم نابود میشم اصلا نمیشه بهش فکر نکرد