2777
2789

ی خوشگل منو لایک کنه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی جیغ میزم یا ابلفض یه خانوم اونجا بود میگفت فاطمه زهرا روصدا کن عیبه من اون لحظه نمیدونستم بخندم ...

ای خدا😂😂😂

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎

هییچ. سزارین. تو اووووج گرونا دوسه ماه بود اومده بود. همه ازهم میترسیدیدم. هنوز ماسک‌زدن تایید نشده بود. دستکش بود و الکل فرت فرت.ساک نوزادم نبرویم از ترسمون بیمارستان یوقت الوده نشه

parasoo1989@

قبل از وصل سوند بهم گفتن ادرار کن ولی خب ادرار نداشتم از اونجایی هم ک توالت فرنگی بود بدم میومد بشینم روش  نشستم رو زمین حالت توالت ایرانی گرفتم و دو قطره ادرار کردم فقط

و در نهایت اصلا هم بهم سوند وصل نکردن چون نذاشتم

خنده دار نبود ولی خب تنها خاطرم همین بود😐😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
هییچ. سزارین. تو اووووج گرونا دوسه ماه بود اومده بود. همه ازهم میترسیدیدم. هنوز مایک‌زدن تایید نشده ...

خدایی دوران بد و سختی بود خداروشکر که گذشت فقط ..

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎