2777
2789
عنوان

کسی به تازگی هتل رفته مشهد؟

2735 بازدید | 26 پست

میشه هتل  هایی که رفتین تو چند وقت اخیر و راضی بودین و بگید؟

اینکه پارکینگ داشته باشه،تمیز باشه و نزدیک حرم؟

تو سایتای مختلف دیدم هتلهارو میخوام تجربه شخصی خودتونو بدونم

ممنون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هتل اترک رفتیم سه ماه پیش راضی بودم خوب بود نزدیک حرمه بغل بازار رضا

خیلی ممنون عزیزم

تمیز بود؟غذاش چطور بود؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ما هتل مدینه الرضا رفتیم پارسال و سال قبلش خوب بود همه چیز🌝🤝🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

عید هتل امید بودیم خیلی خوبه. سه چهار دقیقه راهه تا حرم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
هتل ارسان رفتم ۲۰ اردیبهشت  پارکینگ نمیدانم ولی اتاق ها و صبحونه و تمیزی و  برخورد پرسنل ر ...

خیلی ممنون گلم😘

ما هتل مدینه الرضا رفتیم پارسال و سال قبلش خوب بود همه چیز🌝🤝🏻

ممنون عزیزم😘😘

تو اینستاگرام پیچ هتلیاب رو سرچ کن

آقای حبیبی جاهای تمیز و نزدیک و قیمت مناسب رو معرفی می کنن 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ما الماس نوین رفتیم تمیز بود یادم نیس کدوم کوچه بود ولی خیلی نزدیک حرم بود بعد خیلیم تمیز بود ولی غذاش خوب نبود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عید هتل امید بودیم خیلی خوبه. سه چهار دقیقه راهه تا حرم 

چه نزدیک🤩ممنون گلم

تو اینستاگرام پیچ هتلیاب رو سرچ کن آقای حبیبی جاهای تمیز و نزدیک و قیمت مناسب رو معرفی می کنن 

خیلی ممنون گلم بابت معرفی😍

ما هتل آدینا رفتیم واقعا تمیز بود  غذاهاشونم خوب بود

به حرم نزدیک بود عزیزم؟