2777
2789
عنوان

کسی به تازگی هتل رفته مشهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 26 پست
ما الماس نوین رفتیم تمیز بود یادم نیس کدوم کوچه بود ولی خیلی نزدیک حرم بود بعد خیلیم تمیز بود ولی غذ ...

خیلی ممنون گلم😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هتل اترک پارکینگم داره

چقدر خوب ممنون از لطفت گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی ممنون گلم بابت معرفی😍

خواهش می کنم

جاهایی که معرفی می کنه با سه وعده غذایی هست قیمت مناسب

البته خودش میگه که مثلا ایام پیک و... قیمتا مقداری میره بالاتر ولی کلا قیمتا رو تو پیجش اعلام می کنه با عکس و همه چی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

هتل قصر مشهد  عالی بود هر سری مشهد میریم انتخابم این هتله

ممنون گلم😘

هتل قصر مشهد  عالی بود هر سری مشهد میریم انتخابم این هتله

فقط کدوم قصر؟یه تا قصر مختلف هست

فقط کدوم قصر؟یه تا قصر مختلف هست

سه تا

هتل ارغوان 5 ستاره و نو ساز هست

نسبتا نزدیک حرم هست و اتاق های خوبی داره. سلف صبحانه ش نسبتا قابل قبول و منوی غذاهای شام و ناهارش نسبتا محدود با کیفیت معمولی هست. از علی بابا چک کن قیمتش هم مناسبه

- هتل هما قدیمی، دور از حرم اما طرفدارن خودش رو داره از جمله من  اما پیشنهاد نمی کنم

هتل درویشی خوبه، کیفیتش هم خوبه، از همکاری پرسنلش خیلی خوشم نیومد.

هتل سی نور اسمش 5 ستاره هست اما اگر سه ستاره خوب بری همونقدر به نظرم می ارزه. پرسنل خیلی خوبی داشت و همکاری خوبی داشتند. اتاق هاش تمیز نبودن. البته قدیمی هست و ظاهرا اخیرا بازسازی شده

من اینها رو رفتم

اما هتل پارک حیات هم تعریفش رو شنیدم و هتل جهان هم گویا نوساز هست 

هتل ارغوان 5 ستاره و نو ساز هست نسبتا نزدیک حرم هست و اتاق های خوبی داره. سلف صبحانه ش نسبتا قابل ق ...

وای عزیزم چقدر کمک کننده بود ممنون🥰