من یک ونیم دادم برا بیمارستان مراحل سختی نداره یه دوره دارو داد با آمپول روز سیزده قاع ...
من دو ماه پشت سر هم سونو روز 13 دادم، اصلا فولیکول غالب نداشتم، ایندفعه گفت داروهات رو قوی تر میکنم، و چون دستگاه داشتم گفت عکس رنگی بگیر شاید چسبندگی به وجود آمده باشه،
دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث میشه کیفیت ای یو ای پایین بیاد. اگه بچه اولته چیکار ب جنسیت داری. اگه صد در صدی میخای و بودجشو داری ای وی اف کن ک 70 درصده
چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث می ...
آره دکترمم گفته که احتمال خطا زیاده، ولی تو ای وی اف احتمالش زیاده، فعلا بهم گفته تا عکس رنگی رو میگیری فکر کنید و تصمیم بگیرید که ای یو ای میخایی یا ای وی اف
چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث می ...
یکم چون هزینش زیاده، باید ببینم تصمیم شوهرم چی میشه، برای خودم واقعا فرقی نداره دختر و پسر، ولی شوهرم احساس میکنم واقعا دوست داره یه پسر داشته باشه، ولی باید ببینم میتونه الان 100 تومن هزینه کنه یا نه فعلا، چون بلاخره با پول دارو دکتر و بیمارستان و غیره 100 باید پیش بینی کرد دیگه