2777
2789
عنوان

خانوم ها کسی هست، امسال ای یو ای کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 36 پست
من دیروز از منشی دکترم پرسیدم گفت بین ده تا 15 تومن پس چرا،. هزینه ای وی اف رو هم میدونی،. من  ...

ای وی اف از یه خانم پرسیدم گفت تا حالا 70 تومن برام شد.  البته من بیمارستان خصوصی رفتم

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
من یک ونیم دادم برا بیمارستان  مراحل سختی نداره یه دوره دارو داد با آمپول  روز سیزده قاع ...

من دو ماه پشت سر هم سونو روز 13 دادم، اصلا فولیکول غالب نداشتم،  ایندفعه گفت داروهات رو قوی تر میکنم، و چون دستگاه داشتم گفت عکس رنگی بگیر شاید چسبندگی به وجود آمده باشه، 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای یو ای که کردی تقریبا تا پونزده روز باید شیاف بهت میدن مصرف کنی و استراحت کنی و کار سنگین نکنی و پ ...

آها، الان متوجه شدم، مرسی عزیزم از توضیحاتتون 

ای وی اف از یه خانم پرسیدم گفت تا حالا 70 تومن برام شد.  البته من بیمارستان خصوصی رفتم

آره منم شنیدم تو همین مایع ها گفتن، من برای تعیین جنسیت میخام ای یو ای کنم 

من دیروز از منشی دکترم پرسیدم گفت بین ده تا 15 تومن پس چرا،. هزینه ای وی اف رو هم میدونی،. من  ...

از عکس رنگی وحشت نکن. مثل درد پریودی. چیزی نیس

چرا نکنم عزیزم؟ 

چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث میشه کیفیت ای یو ای پایین بیاد. اگه بچه اولته چیکار ب جنسیت داری.  اگه صد در صدی میخای و بودجشو داری ای وی اف کن ک 70 درصده

یه دختر دارم، یه بچه دیگه میخاستیم، گفتیم هم دختر داشته باشیم هم پسر 

آهان. پس ای وی اف کن. ای یو ای یهو دختر میشه باز. اصلا تضمینی نیس

چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث می ...

آره دکترمم گفته که احتمال خطا زیاده، ولی تو ای وی اف احتمالش زیاده،  فعلا بهم گفته تا عکس رنگی رو میگیری فکر کنید و تصمیم بگیرید که ای یو ای میخایی یا ای وی اف 

چون مطب ک بودم میگفتن. ای یو ای تعیین جنسیت بیست درصد موفقیت داره ک همون چیزی ک میخای بشه. و باعث می ...

یکم چون هزینش زیاده، باید ببینم تصمیم شوهرم چی میشه، برای خودم واقعا فرقی نداره دختر و پسر، ولی شوهرم احساس میکنم واقعا دوست داره یه پسر داشته باشه، ولی باید ببینم میتونه الان 100 تومن هزینه کنه یا نه فعلا، چون بلاخره با پول دارو دکتر و بیمارستان و غیره 100 باید پیش بینی کرد دیگه 

یکم چون هزینش زیاده، باید ببینم تصمیم شوهرم چی میشه، برای خودم واقعا فرقی نداره دختر و پسر، ولی شوهر ...

آره دقیقا 100 تومن رو در نظر داشته باش. انشالله همونی میشه ک میخای❤️🙏

چون امسال هم خونرو عوض کردیم، هم ماشینو، اصلا فکر همچین خرجی تو برناممون نبوده، باید بلاخره ببینیم میتونیم بدیم یا نه 

آره دقیقا 100 تومن رو در نظر داشته باش. انشالله همونی میشه ک میخای❤️🙏

مرسی عزیزم،  قوربون محبتت، انشالا هر چی خدا بخاد.