2777
2789

سلام خانوم ها 

من میخام ای یو ای کنم 

اگه کسی هست که امسال انجام داده باشه 

میخام یکم راهنماییم کنید و سوال بپرسم یکم استرسم کم بشه ممننون

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

اگه به بدنت نخوره خیلی اذیت میشی من چند وقت پیش درش آوردم هنوزم دارم دکتری میکنم خیلی بد بود

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من انجام دادم متاسفانه منفی شد

عزیزم، میشه برام توضیح بدی،. که چه مراحلی طی کردید؟   و اینکه، چند بار میشه انجام داد؟  هزینش چطور بود؟ 

بگو

میخاستم  بدونم، چه مراحلی رو باید طی کرد،. چه کارهایی باید انجام داد، و اینکه هزینه‌اش چطوره 

عزیزم، میشه برام توضیح بدی،. که چه مراحلی طی کردید؟   و اینکه، چند بار میشه انجام داد؟&nbs ...

من انجام دادم. عکس رنگی رحم باید بگیری با آزمایشات. بعد نوبت ای یو ای میشه ک یه تزریق اسپرم هست داخل واژن.. پنج دقیقه طول میکشه. ای یو ای که کردی. پاتو تو مطب بالا نگه دار. تا نیم ساعت حداکثر.  اومدی خونه تا روز آخر ای یو ای نشاسته یه قاشق تو آب سرد حل کن بخور ناشتا صبح. انشااله موفق باشی 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
وااااا خدا من چرا آی یو دی خوندم😂😂😂🤕

من ای یو دی داشتم پنج سال ، در آوردم و الان میخام باردار شم، با ای یو ای 

میخاستم  بدونم، چه مراحلی رو باید طی کرد،. چه کارهایی باید انجام داد، و اینکه هزینه‌اش چطوره&nb ...

هزینه با عکس رنگی و آزمایشات کلا پنج تومن بیشتر نمیشه.  

من انجام دادم. عکس رنگی رحم باید بگیری با آزمایشات. بعد نوبت ای یو ای میشه ک یه تزریق اسپرم هست داخل ...

تا روز آخر یعنی چی، مگه تو یروز یبار انجام نمیدن، تا ماه بعد صبر میکنن ببینن نتیجه چی میشه،  نشاسته برای چی خوبه؟   برای شما موفقیت آمیز بوده؟ 

میخاستم  بدونم، چه مراحلی رو باید طی کرد،. چه کارهایی باید انجام داد، و اینکه هزینه‌اش چطوره&nb ...

من یک ونیم دادم برا بیمارستان 

مراحل سختی نداره یه دوره دارو داد با آمپول 

روز سیزده قاعدگی میری اسپرم مرد رو با یه چیزی شبیه آمپول تزریق میکنن 

نیم ساعت دراز میکشی وتموم

هزینه با عکس رنگی و آزمایشات کلا پنج تومن بیشتر نمیشه.  

من دیروز از منشی دکترم پرسیدم گفت بین ده تا 15 تومن پس چرا،. هزینه ای وی اف رو هم میدونی،. من  چند روز دیگه نوبت  دارم برم عکس رنگی بگیرم. 

تا روز آخر یعنی چی، مگه تو یروز یبار انجام نمیدن، تا ماه بعد صبر میکنن ببینن نتیجه چی میشه،  نش ...

ای یو ای که کردی تقریبا تا پونزده روز باید شیاف بهت میدن مصرف کنی و استراحت کنی و کار سنگین نکنی و پیاده روی نری. منظورم اینه که تو این پونزده روز نشاسته هم بخور. پونزده روز ک تموم شد بهت میگن که بری آزمایش بارداری بدی ببینی مثبتی یا ن