2777
2789
عنوان

چجوری به کسی بی محلی میکنید؟🌱💚

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 46 پست
رک و مستقیم دخالت کرد بگو من یک سری حد و مرز برای خودم قائلم و دیگران وقتی زیر پا میزارن بهشون گوش ز ...

چند بار سکوت کردم ولی دیدم گندش داره در میاد جوابشو دادم الآنم نمی‌خوام دیگه تکرارش کنه 

نمیدونم چجوری

اصن فک کن وجود خارجی نداره 

هرچی گف فقط نگاش کن ن توضیحی بده ن باهاش بحث کن کمکم از رو میره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف می زنه ندید بگیر اصلا نشنیدی 

توهین کرد انگار نه انگار با تو بود 

نظر داد کار خودت رو کن 

چند بار ضایع بشه درست میشه 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
اصلا دلم نمی‌خواد باهاش هم کلام شم می‌خوام کلا ی جور بی محلی کنم خودش حالیش بشه 

خب اون حرف زد خودتو مشغول کار دیگه کن..یا داره حرف میزنه بلند شو برو آب بخور..آهااان یکار که خیلی تاپیر داره داره خرف میزنه یبار به چشم چپش یبار به چشم راستش و بعد به پیشونیش نگا کن اعتماد بنفسش خرد میشه قشنگ..اینا زبان بدنه

اگه تیکه انداخت چی

اصن اهمیت نده 

اگ مستقیم گف برین بهش ولی تیکه اینا انداخت هیچی نگو ندونه ب خودت گرفتی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اگه تیکه انداخت چیکار کنم 

می دونم سخته اما بازم لبخند بزن و نشنیده بگیر 

تا حالا شده به منم تیکه بندازند من سکوت می کردم و نگاهش هم نمی کردم شاید حرفش باعث خنده بقیه میشد اما خودم واقعا ناراحت میشدم 

اما کسایی که پیش تون باشند این رفتار رو نشونه بزرگواری تو میدونند

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»