دوستان من چند سالع تو این کارم
اگر سوالی داشتید از من میتونید بپرسید سیگنال بهتون نمیدم فقط میتونم پیج مطمین و کار بلد معرفی کنم
اما اگر درباره اینک چجوری آموزش ببینید کدوم بازار بهتره کدوم صرافی کارمزد کمی داره بازار الان روند داره یانه ، چجوری صرافی ثبتنام کنیم و .... برای خودتون و اطرافیانتون که سرمایه گزاران میتونید از من سوال کنید اگر الان شروع کردید و معامله میکنید هم پیج خوب میشناسم که تجربه دارن وگاهی استوری میذارن و واقعا اون ارزه مثلا 200 درصد بالا میرع. چون 5 تا کار وانجام میدن و مث این پیج های سیگنالی و فالور جمع کن نیستن تبلیغ نمیکنم چون مث اینم زیاد دیدم : 1/ آمورش دیدن 2/ تجریه دارن 3/ تجریه دارن 4/تجریه دارن 5/ تجریه دارن
تو این کار قدم اول آموزشه بعد تا پول از دست ندی و تجربه شخصی نکنی نمیتونی موفق بشی حالا اگ یکی بهترین دوره رو بهت بده. واسه همین میگم / چند نفر اومدن تو چت میگن 1 تومن داریم عزیزم با 1 تومن فقط میشه یکی از همین ارزهایی که میدونین میره بالا تو نقطه و قیمت مناسب خرید و بعدا فروخت. فیوچرز که طبیعا نمیشه بااین قیمت دلار 1 تومن کمه.
ولی بازم پولایی که لازم دارید رو نیارین تو بازار ها
در نهایت اینم بگم الان خیلی از ارزها کف بازارن و ریختن. من یک زمانی اینجا گفتم به یکی از دوستان که ب.ورس الان خوبه ، خرید و 300 میلیونش 1 میلیارد شد. فقط باید بدونی کجا وارد بشی . جایی که همه میترسن تو طمع کن جایی که همه طمع میکنند مث زمانی که همه پولشون و بردن بو.رس تو بترس.
نحوه ثبتنام صرافی و اینک کدوم چه مزایا و معایبی داره میتونید بپرسید اگ دوست داشتید. ثروتمند باشین