2777
2789

دوستان من چند سالع تو این کارم 

اگر سوالی داشتید از من میتونید بپرسید سیگنال بهتون نمیدم فقط میتونم پیج مطمین و کار بلد معرفی کنم

اما اگر درباره اینک چجوری آموزش ببینید کدوم بازار بهتره کدوم صرافی کارمزد کمی داره بازار الان روند داره یانه ، چجوری صرافی ثبتنام کنیم و .... برای خودتون و اطرافیانتون که سرمایه گزاران میتونید از من سوال کنید اگر الان شروع کردید و معامله میکنید هم پیج خوب میشناسم که تجربه دارن وگاهی استوری میذارن و واقعا اون ارزه مثلا 200 درصد بالا میرع. چون 5 تا کار وانجام میدن و مث این پیج های سیگنالی و فالور جمع کن نیستن تبلیغ نمیکنم چون مث اینم زیاد دیدم : 1/ آمورش دیدن 2/ تجریه دارن 3/ تجریه دارن 4/تجریه دارن 5/ تجریه دارن 

تو  این کار قدم اول آموزشه بعد تا پول از دست ندی و تجربه شخصی نکنی نمیتونی موفق بشی حالا اگ یکی بهترین دوره رو بهت بده. واسه همین میگم / چند نفر اومدن تو چت میگن 1 تومن داریم عزیزم با 1 تومن فقط میشه یکی از همین ارزهایی که میدونین میره بالا تو نقطه و قیمت مناسب خرید و بعدا فروخت. فیوچرز که طبیعا نمیشه بااین قیمت دلار 1 تومن کمه.

ولی بازم پولایی که لازم دارید رو نیارین تو بازار ها

در نهایت اینم بگم الان خیلی از ارزها کف بازارن و ریختن. من یک زمانی اینجا گفتم به یکی از دوستان که ب.ورس الان خوبه ، خرید و 300 میلیونش 1 میلیارد شد. فقط باید بدونی کجا وارد بشی . جایی که همه میترسن تو طمع کن جایی که همه طمع میکنند مث زمانی که همه پولشون و بردن بو.رس تو بترس.

نحوه ثبتنام صرافی و اینک کدوم چه مزایا و معایبی داره میتونید بپرسید اگ دوست داشتید. ثروتمند باشین

بیاین تاپیک اخرم

ختم صلواته به مناسبت ولادت امام رضا علیه السلام💚💚

اگر مریض داری بیا

اگر منتظر اولادی بیا

اگر حاجت داری بیا

مشکل داری بیا

مشکل ازدواج داری بیا

هر حوائجی داری بیا

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بورس چه جوره؟

الان فعلا داره در جا میزنه و در کوتاه مدت تمایلی به رشد نداره اما اگر نشانه رشد دیدم میگم.خریداران تمایل دارند در قیمت های پایین تری خرید کنند.مثلا شاخص باید به قیمت2،000،000 یا 2،100،000 برسه که بازم به اونجا برسه باید بازار و ببینیم

نوبیتکس خوبه؟ چطور ثبتنام کنم

اره صرافی خوبیه و ایرانی 

https://nobitex.ir/signup/?refcode=6528967 این ادرسش برای 20 درصد تخفیف در تراکنش هاتون

مراحل ثبتنامشش:

به ادرس بالا برو مستقیم میری صفحه ثبتنامش.

آدرس ایمیل بزن که معتبر باشه و پسوردش یادت نرفنه باشه.بعد رمز انتخاب کن برای خودت حرف بزرگ کوچیک داشته باشه.

قبول کردن شرابط و قوانین و بزن و ثبتنام و بزن

بعد وارد صفحت که شدی بالا سمت چپ احراز هویت و بزن

تموم

برای احراز هویتش هم کاری نداره سطح یکش یه اطلاعات ساده میخواد ایمیل و اینا که ایمیل باید تایید بشه یک لینک میفرسته به ایمیلت که باید بری رو لینک بزنی شماره تلفن و....

تو این سطح تا سقف 500 هزارتومن میشه واریز کرد 

سطح 2 اطلاعات کامل تر میخواد مه تا سقف 25 میلیون هم میتونی واریز انجام بدی و....

چجوری ثبت نام کنم؟ چطوری یاد بگیرم؟ بورس یا ارز دیجیتال؟

تو نوبیکس که صرافی ایرانیه اگه بخوای ثبتنام کنی بالا توضیح دادم همین الان برو حسابتو بساز ک تخفیف داره

20 درصد کارمزد کمتر رو تراکنش هات میاد چون ممکنه پاکش کنم

بعد بیا خصوصی بهت بگم کدوم بهتره چت طولانیی میشه

عزیزم من ارز دیجیتال بلدم .فقط یه سوال . اخبار فاندامنتال از کجا دنبال کنم؟

cryptopnicخیلی خوبه

کوین تلگراف

کریپتو پوتیتو

کوین دسک

ایرانی هم زوم ارز 

ولی کلا تکتیکال و تجربتو ببر بالا حتما