2777
2789
عنوان

تازه نامزد کردم

277 بازدید | 11 پست

بچه ها کلمات محبت امیز بهم یاد بدین چی میگین به شوهرا و نامزداتون ، من نمیدونم چی بگم که خیلی لوس و بی مزه نباشه ، یکم از جملات عاشقتون بگین منم یاد بگیرم 🤓

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

تنها کلمه محبت آمیزم اینه صداش میزنم میگم ممدجونی  

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم همیشه بهم میگه خانم قناری یا خوشگل خانم حتی جلو بقیه مثلا چیزی میگیره میده به مامانم میگه اینا مال خانم قناریه     

منم همیشه با قربون صدقه باهاش حرف میزنم حتی جلو بقیه مثلا جلو خانوادش میگن قربونت برم مواظب خودت باش زندگیم بیا این کارو بکن 

تو پیامم همیشه با گلم عزیزم عشقم نفسم و... هرچی بنویسم توش یکی از این کلمات هست 

وقتی دلخور باشم این کلمات را نمیگم قشنگ با همون پیام اول میفهمه یه چیزیم هست

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
شوهرم همیشه بهم میگه خانم قناری یا خوشگل خانم حتی جلو بقیه مثلا چیزی میگیره میده به مامانم میگه اینا ...

چقد قشنگ کاش همسر منم اینجوری باهام حرف میزد 

دیشب پسرمو بغل کرده بود قربون صدقه ش میرفت برمیگشت به من فحش میداد هیچ وقت ازش نمیگذرم