دکتر خلیل میرزامحمدی. یکی از بهترینهاست. ما یکی از آشناهامون جوون هم هستش تومور مغزی پیدا کرد. خیلی دنبال دکتر گشت. اکثرا می گفتن ریسک داره و جراحی نکنه. آخر دکتر میرزامحمدی براش جراحی تومور مغزی انجام داد و خداروشکر به مشکل خاصی نخورد. بعد عمل هم یک چند جلسه پرتودرمانی رفت کامل تومورش درمان شد.
من دکتر خلیل میرزامحمدی رو میشناسم. پدربزرگم رو ایشون جراحی کردن. تومور مغزی داشت و خیلی ریسک داشت عمل بخاطر سن اش. ما همیشه دعا گوش هستیم. با اینکه دکتر جوونی هست اما نمونه عمل موفق و غیر ممکن زیاد داره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر ناصر مهربان بسیار خوش اخلاق و صبور هستن به تمام سوالات من با حوصله پاسخ دادند و منو واقعا از نگرانی درآوردن من میگرن داشتم که رفتم بعد این همه مدتی که هیچ پزشکی نتونست حملات منو آروم کنه ایشون با rtms خیلی به من کمک کردن