2777
2789
عنوان

کادو عروسی چقدر بدم ؟

5248 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

پارسال عقد دخترخالم بود ۲۰۰ دادیم  شرایط مالی شوهرم اوکی نبود 

حالا تیر عروسیشه نمیدونم چقدر کادو بدم ؟

اصلا پول بدم یا یه چیزی بگیرم که براش یادگاری بمونه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتصد بدین با صد شاباش حداقل البته اگر دو نفرید.اگر بچه دارید بهتره زیر یه تومن ندید مگر اینکه شرایط ...

اخه میدونی شوهرش روحانیه 

نه بزن ووبرقصی دارن نه چیزی مثل یک مهمونی ساده باید بریم پذیرایی بشیم و برگردیم رقص هم ندارن که شاباش یدم 

اخه میدونی شوهرش روحانیه  نه بزن ووبرقصی دارن نه چیزی مثل یک مهمونی ساده باید بریم پذیرایی بشی ...

پس فکر میکنم هفتصد اینا اوکی باشه.چون سه نفر هستید میگم این حداقل باشه.انشالله بهتون خوش بگذره عزیزم.

اگر واقعا بهتون سخت نمی‌گذره یه تومن بدید ،یا نهصد هدیه و صد شاباش. اگر هم سختتون هست که با حضور گر ...

یه تومن  دیگه خیلی زیاده من سال ۹۸ عروسیم بود خالم اینا که الان دخترش عروس شده ۶نفر اومدن خوردن ۲۰۰دادن 😐😐😐