2777
2789
عنوان

🤣🤣دیدین اینو📷😁

194 بازدید | 10 پست

خانومانه کمک کنین نیازه 🌱

برا خیلیاتون بدردبخوره پس استفاده کنین

خانوما من ادمیم ک ثبات شخصیتی ندارم ینی یکی باید بهم بگه کدوم کار اشتباه مثلا می دونم کراشم یه چهره معمولی داره ولی واسه اینکه بیخیال بشم نیازه یکی بهم بگه😐😂

و اصن نمی دونم کجا باشخصیت باشم کجا بچگونه و شیطون رفتار کنم و با هرکی احساس صمیمیت کنم خودمون بچه بازی در میارم حالا اینجورم ک سریع با همه گرم می گیرم و صمیمی میشم و رازمو ک کراشم کیه برا همه تعریف می کنم نمی دونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان ازتون می خوام راهنماییم کنین چجور رفتار کنم 

همین عزیزم یه مقدار صبر کنید کتاب زیاد بخونید و به رفتارا و تجربه‌های اطرافتون توجه کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
بازم ممنون که یه کمکی کردین بقیه اومدن سریع رفتن😐 متشکرم جواب دادین❤

خواهش می‌کنم عزیزم گاهی بعضی از رفتارای ما جز شخصیت ماست اون موقع باید بپذیریمش و از خوبیاش استفاده کنیم. اگه سن ثبات شخصیت رو طی کردین یه آدم برون‌گرا هستین کتابای روان‌شناسی بخونید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.