پدرشوهرم خیلی ادا در میاره از خودش جلو من. بی محلی میکنه بهم به شوهرم میگه زن ذلیل میگه وقتی تنهایی لازم نیست حتما واسه خودت ناهار شام درست کنی یه چیزی همینجوری بخور فک میکنه پسرش نباید واسه من خرج کنه توقع داره تمام درآمد زحمت کشیده ی خودمو دو دستی بدم پسرش.مادرشوهرم میگه بیاین شهر خودمون شوهرت هم یه درآمدی از فلان جا در میاره همون بسه براتون(منظورش اینه که من حقوقمو تماما بزارم واسه خونه حالا پسرشم رفع تکلیفی یه کاری کنه) یهو میزنه زیر گریه میگه چرا به بچم(بچه من)شیرخشک میدی بهم میگه غذا بهش بده شیرخشک نده بخاطر هزینش میگه شعور نداره بدن بچه به شیر نیاز داره میگه نمیخواد لباس بخری موهاتو رنگ نکن پدرشوهرت بدش میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پدر شوهرمم هرروز به شوهرم میگه خرجایی که زنت تو زندگی میکنه خرج یه زندگی ۶۰ ساله اس ما اینجوری خرج نمیکنیم که این میکنه ولی من فقط میخندم ولشون کن بابا
من پدر شوهرمم هرروز به شوهرم میگه خرجایی که زنت تو زندگی میکنه خرج یه زندگی ۶۰ ساله اس ما اینجوری خر ...
شوهر من از باباش یاد گرفته بود که لازم نیست زن خیلی خرید کنه انقد خفتش دادم تا حالا یکم آدم شده البته من نیازی ندارم اون برام خرید کنه ولی بالاخره وظیفشه