2777
2789
عنوان

استاد دانشگاهم بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 45 پست
موهای کم پشت، کت و شلواری، از این استادا که سن کمی دارن ولی همه رو دخترم صدا میکنن. اندکی شکم ولی قد ...

همچین بد نیست متوسطه میتونی روش حساب باز کنی

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از سایت دانشگاه بردار یا از اموزش بگیر یا اگه پیدا نکردی بازم، برو بهش بگو پیدا نکردم ایمیلتونو ز ...

بخاطر این ماجرا نبود ک کلاسشو نرفتم. میترسم برم آدرسشو بگیرم بگه دیگه باهات کار ندارم ضایع شم 😑

بخاطر این ماجرا نبود ک کلاسشو نرفتم. میترسم برم آدرسشو بگیرم بگه دیگه باهات کار ندارم ضایع شم 😑

😂😂😂

پس بیخیال اگه کارش مهم باشه خودش دوباره میگه

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
تو کلاس درست خوبه؟ یعنی همیشه آماده هستی برای کنفرانس ؟

خییییر. بیشتر وجهه اجتماعی دارم، یعنی شخصیت خاصی ام 😂

البته فقط تو دانشگاه. خیلی خشک و جدی. این استاد از ترم پیش خیلی کمکم کرده. هیچوقتم از من سوال نمیپرسه. از رو اسم من رد میشه همیشه. فکرای بدم نکن، هردو متاهلیم