2777
2789

من خونه ام سه خوابه است بزرگ هم هست یه خواب برای خودمونه که پره از سرویس خوابم و میز تلوزیون یه خوابم برای پسرمه که اونم پره از تخت و داور و بخشی از اسباب بازیا و اما خواب سوم که کلا همیشه اسمش مثلا خواب مهمان هست ولی برامون حکم انباری بوده ،، میز اتو/ وسایل اضاف بازی بچه ام مثل موتور و ماشین شارژی و کالسکه اش و سرسوره اش توشه و رخت آویز لباس های شسته شده چون توی تراس بوی رطوبت میگیره اونجا هوا میدیم

حالا من یه تو راهی دارم و دخترم دو ماه دیگه دنیا میاد واقعا نمیدونم چطوری خواب سوم رو خلوت کنم که برای دخترم بچینمش

کمکم کنید تورو خدا😩😩😩

کمد دیواری سه تا اتاق خواب هم پره از لباس بالاسم وسایل

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

مردم با 4 تا بچه تو خونه ی یک خواب زندگی میکنن، مشکل کمبود جا هم ندارن. شما 3 خواب داری و یه بجه، جا کم آوردی؟ اون اتاق سونی بذار همونطور انباری بمونه. اتاق پسزتو دو تا تخت بذار واسه بچه ها 

یه خونه تکونی اساسی کن وسایل اضافه رو رد کن بره جا باز شه براتون

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انباری درست کن 

اینجور ک میگی معلومه خرتوپرت زیاد داری ک نصفشو باید رد کنی بره 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

وسایل هر اتاق و تفکیک‌کن ببر تو اتاق خودش مال هر کسی ،وسایل و اسباب بازی های پسرت رو هم ببر ،چیزای اضافی و تو کمد دیواری ها جا بده،منم همین جور ی بودم سر بچه ی دوم ،کم کم اتاق و از وسایل اضافی خالی کردم، خیلی هاشو رد کردم رفت تا اتاق خالی شد

مردم با 4 تا بچه تو خونه ی یک خواب زندگی میکنن، مشکل کمبود جا هم ندارن. شما 3 خواب داری و یه بجه، جا ...

بخدا منم به همین فکر میکنم که چطوری اونا میتونن من نه 

واقعا مشکل از منه؟!! شلخته هم نیستم اتفاقا بی اندازه وسواس تمیزی و مرتب بودن دارم ولی دغدغه ای این روزامه چه کنم توی بارداری ام این همه دارم حرص این موضوع رو میخورم خوب نیست برام

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
یه خونه تکونی اساسی کن وسایل اضافه رو رد کن بره جا باز شه براتون

آره اینم هست ولی بخدا وسیله اضاف ندارم از همه چیز داریم استفاده میکنیم کلا هم ۶ ساله ازدواج کردم یعنی در نظر بگیرید چیزی که خیلی قدیمی باشه ندارم

وای تو چقققدر منی😂

با این تفاوت که ما بچه اولمون هست

ما دوتا اتاقامون بالاسن یکی پایین کنار پذیرایی 

جونم برات بگه که اتاق پایینیه خالی بود فقط یه فرش داشت مهمون میومد سفره اونجا مینداختیم بزرگم هست... بعد دکتر منعم کرد که از پله بالا پایین برم این شد که اتاقمونو آوردم پایین.... حالا بهم میگفتن همه وسیله هاتو نیار تا اتاق بچتو بچینی اینجا اما من به همه وسیله ها احتیاج داشتم آخر مجبور میشدم برم بالا ولی آخر اتاقمونو آوردیم پایین ... بعد که وسیله ها نی نی رو میخواستیم بچینیم موندیم کجا ... بالا ؟پایین؟ خودم چ کنم با پله ها ...اونیکی اتاقم به قول شما حکم انبار رو داره میز کار شوهرم و کامپیوتر و میز اتو و هزارتا چیز توشه.. الان وسیله ها بچه بالاست جای اتاق قبلی خودمون

الان موندم بزرگتر شد چه کنیم 

نمیشه که بچه بالا باشه ما پایین 

پله هست خطر ناکه 

از طرفی اونیکی پر از وسیله ست نمیشه اتاق خودمون ببریم‌بالا ... 

از طرفی وسیله ها خودمون و بچه هردو باهم جا نمیشه تو این پایینی ...

خلاصه روز نیست به این مشکل فکر نکنم😂و واقعا نمیدونم چه کنم

حالا فکر کن بچه دومی اگه بیاد دیگه واقعا نمیدونم😂😂😂

انباری درست کن  اینجور ک میگی معلومه خرتوپرت زیاد داری ک نصفشو باید رد کنی بره

انباری دارم اونم پره / یکی از تراس هامم پره/ ولی هرچی نیگاه میکنیم چیز اضافه ی بی مصرف نداریم که بزاریم کنار یا بببخشیم و بفروشیم

مثلا من هم خواب خودم تلوزیون دارم هم اتاق مهمان هم سالن واقعا هر سه تا میز و تلوزیون رو استفاده میکنیم سرویس خوابم یکم بزرگه از اون سلطنتیا… برای پسرمم سرویس تخت و دارور و بوفه کامله فکر کن کل اتاقش رو گرفته با میز مطالعه…

وای تو چقققدر منی😂 با این تفاوت که ما بچه اولمون هست ما دوتا اتاقامون بالاسن یکی پایین کنار پذیرا ...

وای خود منی که شما…

فکر کن حالا بچه دوم بیاد چه میکنی

انشالله به سلامتی فارغ بشی منم فکر کنم تا دو ماه دیگه که دخترم دنیا بیاد دق میکنم از فکر این اتاق خوابا

البته من خدارو شکر دیگه مشکل پله رو که شما داری ندارم وگرنه رسما دیوانه میشدم

وای خود منی که شما… فکر کن حالا بچه دوم بیاد چه میکنی انشالله به سلامتی فارغ بشی منم فکر کنم تا دو ...

😂😂😂😂 اره واقعا من مشکلم بزرگتره به خاطر پله ها 

من بچه م الان دنیا اومده ۳ ماهشه

ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی تو بغل بگیری

واقعا من برا همین یکی کلی تو فکرم که اتاقامونو چه کنم حالا فکر کن دومی دیگه 😂😂

حالا جا این اولی مشخص نیست😂

وای خود منی که شما… فکر کن حالا بچه دوم بیاد چه میکنی انشالله به سلامتی فارغ بشی منم فکر کنم تا دو ...

من وسیله هام کمه حتی اسباب بازی های بچم هم کمه !

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
😂😂😂😂 اره واقعا من مشکلم بزرگتره به خاطر پله ها  من بچه م الان دنیا اومده ۳ ماهشه ان شاءال ...

بسلامتی

شما اتاق خواب نی نی رو کامل چیدی گلم ؟ من دغدغه اینو دارم زودتر بچینم چون فامیلامون اینجورین که بعد زایمان حالا یکی دوماه بعد که میان دیدن نی نی و کادو میارن باید بیاد سرک بکشن توی اتاق خواب بچه ها 

چیده نباشه یا بد باشه نقل مجلس میشه حرفم …😔😔😔 

من وسیله هام کمه حتی اسباب بازی های بچم هم کمه !

خوش بحالت 

من فقط حرص میزدم یه چندسالی توی خرید

از من بدتر پسرم … و ای کاش فقط اسباب بازیای کوچیکش مشکلم بود ترامپولین ، سرسره، ماشین و متور شارژی بزرگ و چندتا وسیله اینجوری که واقعا کل یه اتاق رو میگیرن داره

بسلامتی شما اتاق خواب نی نی رو کامل چیدی گلم ؟ من دغدغه اینو دارم زودتر بچینم چون فامیلامون اینجوری ...

سلامت باشی عزیزم

بله من تو ماه هشتم بودم سیسمونی برام آوردن همونشب تا حدی وسیله بزرگا رو چیدیم یکی دوروز بعدم با مامانم کاملش کردیم 

اتفاقا ماهم همین رسمو داریم 

هر کی اومد برای چشم روشنی، رفت بالا کامل سیسمونی رو دید و بررسی کرد😂