2777
2789
عنوان

همفکری واسه چیدمان اتاق خواب کودک و‌نی نی تو راهی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 18 پست
خوش بحالت  من فقط حرص میزدم یه چندسالی توی خرید از من بدتر پسرم … و ای کاش فقط اسباب بازیای ک ...

عزیزم ما رسم سیسمونی نداریم و اینکه واقعا با این هزینه ها نمیشه خیلی برا بچم وسیله بگیریم ! اگه انباری دارین بزارین اونجا 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
عزیزم ما رسم سیسمونی نداریم و اینکه واقعا با این هزینه ها نمیشه خیلی برا بچم وسیله بگیریم ! اگه انبا ...

دارم اونجا هم کامل پره یکی از تراسهامم مثل انباری پر کردم از وسیله😞😞😞

واقعا شرایطم یجوریه که خودم موندم توش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی عزیزم بله من تو ماه هشتم بودم سیسمونی برام آوردن همونشب تا حدی وسیله بزرگا رو چیدیم یکی ...

یعنی توی خانواده ی خودم و‌خاواده ی همسرم مخصوصا چشم و هم چشمی مووووج میزنه منم یکی دو سال شده بودم مثل اونا همه اش داشتم مخریدم و میچیدم که عقب نمونم واسه همینم کلی وسیله دارم ولی یهو به خودم اومدم دیدم دیگه دارم زیاده روی میکنم بسه…

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
یعنی توی خانواده ی خودم و‌خاواده ی همسرم مخصوصا چشم و هم چشمی مووووج میزنه منم یکی دو سال شده بودم م ...

اره واقعا اون وقت که میخریم نمیدونیم اما بعدش میمونه رو دستمون

من جهیزیه م خیلی کامل و زیاده مامانم هی گفت تو یه دختری یه بار میخوام جهیزیه بخرم و شمام که خونتون بزرگه و هی خرید .. الان کلی وسیله دارم که فعلا به دردم نمیخوره 😁

از طرفی سیسمونی هم کامل خرید باز خوبه یه سری چیزا رو دیگه زور زدم نذاشتم بخره 😁