2777
2789
عنوان

فقط درد دل کردم همین....

271 بازدید | 37 پست

بچه ها دلم خیلی خیلی گرفته نمیدونم چیکار کنم

سه روزه باشوهرم دعوام شده

فهمیدم خیلی پنهان کاری میکنه

هرچی هم مادرش بگه همون کارو میکنه 

مادرش یه روز بهم گفت اگه بچه نیاری پسرم زنش میدم حالا بچش اه نداره با ناله سودا کنه

البته انگار فقط برا من نداره

برا بقیه داره

الان از اول خرداد خواهرش ب بهانه امتحانات اومده خونه ما ک اینجا ب مدرسه نزدیک تره و این حرفا خونه شلوغه اینجا درس میخونم

الان از وقتی دعوامون شده نیومده اصلا نپرسیده دلیل این ناراحتی تو چیه ک چی جلو خواهرم نمیخوام حرف بزنیم ک میره ب باباش میگه باباش ناراحت نشه

خیلی دلم گرفته خیلی 

بچه ها بخدا فقط محض درد دل تاپیک زدم لطفا تروخدا هزار تا حرف بارم نکنید یا چیزی نگین دلم بشکنه

فقط یه چیزی میپرسم امشب دیگه خسته شدم اومدم تو اتاق جدا خوابیدم بنظرتون کار درستی کرده

اصلا براش مهم نیس من کنارش باشم یا نه تازه خواهرشم تو اتاق ما می‌خوابونه ک یوقت نترسه تنهایی

منم جامو عوض کردم

زنگ زدم فردا داییم بیاد باهاش حرف بزنه من ک واقعا نمیتونم با این همه پنهون کاری تحمل کنم فقط طلاق میخوام فقط طلاق

منتطر نباش ازت بپرسه برو خودت بهش بگو 

بچه نمیاری یا نمیشه؟؟؟

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

عزیزم زندگی اینقدر بالاپایین داره ک بااین چیزا بفکر طلاق نباشی بهتره اصن دادگاه خودش طلاق نمیده تا رسد شوهرت.من شوهرمو حین خیانت مچشو گرفتم دادگاه گفت مدرکت محکمه پسند نیس...بهتره خودتو اذیت نکنی خودخوری نکنی و باارامش حرف بزن اگه حرف نزنی ب مرور همش جمع میشه و کینه میشه دیگه نمیتونی مشکلاتتو حل کنی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتطر نباش ازت بپرسه برو خودت بهش بگو  بچه نمیاری یا نمیشه؟؟؟

اخه دو دقیقا خواهرش رو دک کنه ک برم باهاش حرف بزنم یا ن

میگه قهر باش اما جلو خواهرم طبیعی رفتار کن

فرصت اینکه منم برم پیشش رو نمیده

حتی رفتم بهش گفتم میخوام باهات حرف بزنم بیا پیامکی حرف بزنیم انگار ن انگار

ن بابا شوهرم نمیخواست خودش الان ک میخواد ک تا اون میخواد نمیشه دیگه

حالا چون ماه پیش مادر شوهرم شوخی شوخی گفته بچه بیارین اخه این چ انتظاریه من این ماه باید حامله باشم مگه دست منه

اونام فکر میکنن من جلو گیری میکنم

در صورتی ک نمیکنم اما نمیتونم ک هرجا هرکی ازم پرسید همه چیزو بهشون بگم

عزیزم زندگی اینقدر بالاپایین داره ک بااین چیزا بفکر طلاق نباشی بهتره اصن دادگاه خودش طلاق نمیده تا ر ...

بخدا اینقدر گفتم توجه نکرده شده کیه 

طلاق اونجوری نده طلاق عاطفی ک دست خودمه با خواهرش میفرستم خونه باباش

خداروشکر از خودش هیچی هم ک نداره همه چیزش صدقه سر مادرمه

اخه دو دقیقا خواهرش رو دک کنه ک برم باهاش حرف بزنم یا ن میگه قهر باش اما جلو خواهرم طبیعی رفتار کن ...

حق داری 

کاش بتونی خونتو دورتر کنی 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
بخدا اینقدر گفتم توجه نکرده شده کیه  طلاق اونجوری نده طلاق عاطفی ک دست خودمه با خواهرش میفرستم ...

امیدوارم هر چ زودتر مشکلاتت حل بشه درکت میکنم واقعا سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای بابا شعورش نمیرسه تو ببخش و بی محبتی کن ی مدت ک بفهمه

بخدا شوهرم خیلی لوسه آدمیه ک من یکم بی محلی کنم بخدا اشکش در میاد اما چون اینبار خواهرش اینجاست پرو شده

خوهلشم یه بی ادبه ک دومی نداره

بخدا شوهرم خیلی لوسه آدمیه ک من یکم بی محلی کنم بخدا اشکش در میاد اما چون اینبار خواهرش اینجاست پرو ...

ببین میفهممت عزیزم ولی ی پیام ب شوهرت بده بهش بگو اینجا خونه دوتای ماست من ارامش میخام و شاید دلم بخواد راحت باشم با شوهرم یکم لوندی و دلبری کن براش و بگو راحت  نیستی شاید خواهرش و بفرسته بره

ببین میفهممت عزیزم ولی ی پیام ب شوهرت بده بهش بگو اینجا خونه دوتای ماست من ارامش میخام و شاید د ...

عزیزم تو چشمام ظل زدم و گفتم فایده نداشت

کنارش تو تخت بالوندی و دلبری گفتم فایده نداشت 

دوسال کامل نشده ازدواج کردیم تازه خونه هم نداریم داخل سویت کوچک حیاط مامانم اینا زندگی میکنیم تا الان سه ماه از زندگی مونو خواهر شوهرم پیشمون بوده

دست ب سیاه و سفید نمیزنه 

یه بی ادب زبون نفهمیه ک دومی نداره تازه خواهر ناتنی شوهرم هست اما آرامش من ک برا این بشر اصلا مهم نیس فقط و فقط خانوادش

تو که صبر کردی، الان عجولانه و هیجانی تصمیم نگیر...بذار یکم بگذره خواهرش که همیشه موندگار نیست می‌ره خونه خودشون چندروز دیگه...صبر کن، آنقدر زود تصمیم نگیر...وقتی رفت باهم صحبت کنید...الآنم بهتره عادی باشید اینجوری بهتره جلوی خواهرش

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
عزیزم تو چشمام ظل زدم و گفتم فایده نداشت کنارش تو تخت بالوندی و دلبری گفتم فایده نداشت  دوسال ...

خب ببین ب نظرم ب خانوادت بگو و تهدیدش کن ب جدایی و دلایلتم بگو چون کاملا حق داری خواهر جای خودش ولی اولویت زندگیش باید تو باشی