2777
2789
عنوان

چیکار کنم که خرجم از دخلم بیشتر نشه

145 بازدید | 13 پست

سلام خانوما چیکار کنم هرکاری میکنم هیچی باهم جور در نمیاد شوهرم خودش برا خونه چیزایی مثل گوشت،مرغ،برنج،قند،روغن وماکارونی ووایناهازو میگیرع وهرماه هم مبلغ خوبی بهم میده واسه خرج های دیگه که خودم میرم از بازار میگیرم مثل تخم مرغ ومیوه و نمک وفلفل مایع اینا ولی بس ولخرجم همون روزای همه شو تموم میکنم اصلا برنامه زیزی ندارم، همه چیز هم که ساعتی گرون میشه پلی واقعا خیلی اوقات میدونم از ولخرجیه خودمه ،چیکار کنم دست خودم نیست مثلا از روی اون پول واسه خودم لباس هم میخرم هرچیزی به چشمم قشنگ بیاد میخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتو ۳ قسمت کن ۵۰٪ برای نیازهای ضروری

۳۰٪ برای نیازهای غیرضروری که میتونی هم نخری واجب نیس

۲۰٪ هم پس انداز

از اول پولتو تو ۳کارت بریز که به کارت پس اندازت دست نزن

به اون کارت غیرضروری گاهی و روز مبادا خرید کن

و همه خریدای ضروری هم با کارت اصلیت انجام بده

بعدا کم کم دستت میاد هم اینکه چه جوری خرج کنی و هم اینکه هر چیز چرت و پرتی نخری  البته ببخشیداا

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
پولتو ۳ قسمت کن ۵۰٪ برای نیازهای ضروری ۳۰٪ برای نیازهای غیرضروری که میتونی هم نخری واجب نیس ۲۰٪ هم ...

ایول این پیشنهاد خوبیه مگه برم دوتا کارت دیگه بگیرم واسه خودم

من هر وقت میام یکم با احتیاط خرید کنم  بدتر و چند برابر از دستم میره

مثلا اینماه نسبت به ماه های قبل یکم بیشتر پس انداز کردم یهو کولرمون بدون دلیل سوخت .خاموش بودا روشن کردیم سوخت هم پمپش هم خودش🥲

این مدلی خییییلی پیش اومده واسم هر وقت زیادی با احتیاط خرج کردم از دستم رفته

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پس همون بهتر که خرج کنیم    

اره شوهرمم مدام همینو میگه هرچی خرج کنی همونقدرم میاد .

مخصوصا واسه خوردنیا میگه هرچی هوس کردی بگو بگیرم به خاطر پولش نگو نه و فلان

ولی خب ادم نباید از پس‌انداز هم غافل بشه از اونورم بومم نیوفته زندگیو زهر کنه به خودش

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
به نظر منم انسان یه پس انداز کوچیک ذاشته باشه بد نیست

حتما باید باشه پشتوانه س

اونم تو این اوضاع