از ته زدم بعد موهام تا شونه هام بودم تقریبا فشار از این می خورم که با معاونم اینقدر جر بحث کردم ک موهامو نمی زنم نمره انظباطمو ۱۵ داد حالا من ا.سکل اومدم اخر سال از ته زدم معاونمونم که کاری نداشنت دیگه نمرمو کم کرده بود چرا اینکارو کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آب رزماری درست کن اسپری کن رو کله ات و ماساژ بده شونه بکش سریع بلند میشه
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
چیو شونه بزنم ولی مرسی بابت راهنمایت حتما امتحان می کنم
همون شونه کرن کف سر چه با مو چ بی مو تون رو به جریان میندازه اثر خوبی داره .تجربه خودمو میگم
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ