2777
2789
عنوان

بغض داره خفم میکنه

222 بازدید | 20 پست

احساس میکنم هیچکی دوستم نداره ینی احساس نمیکنم قشنگ مشخصه از رفتارای همه به هرکی میکم میگه خونوادت ک دوست دارن دوستات که هستن پیشت 

ولی اصلا اینطور نیست 

دو روزه با مامانن قهرم اصلا واسش مهم نیست ک منی وجود داره حتی امروز بهم گفت که تو جزوی ازین خونه نیستی بابام که دید قهرم گفت به درک 

دوستام هم بدتر ازینا 

دوس دارم بمیرم از دست همه راحت شم اخه اگه خدا میدونست همچین زندگی دارم چرا منو افرید خیلی خستم از دست همشون دلم میخاد برم دوس دارم هیچکی دورم نباشه خیلی خستم الان دوساعته دارم گریه میکنم بابام گفت چته گفتم هیچی مامانم گفت قهره خانم بابامم گفت به درک واقعا از همه انتظار داشتم بجز خانوادم واقعا دیگه نمیکشم😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعب بیا خودکشی کنیم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

این اتفاقات برای خیلی ها میوفته ولی هر چقدر دورت آدم خوب داشته باشی بهشون عادت نکن به نظر من مهم ترین تمرین زندگی اینه که خودت بتونی خودت رو خوشحال کنی، خوشبخت کنی، از تنهایی در بیاری، موفق بشی ، مهم ترین فرد زندگی خودت باش هر حرفی که خوشحالت کرد رو نگه دار هرحرفی باعث شد حتی ذهنت درگیر بشه جلوی همون شخص بنداز سطل اشغال چون مهم تر از خودت کسی نیست بی اهمیت باش تا خودت خوب باشی

این اتفاقات برای خیلی ها میوفته ولی هر چقدر دورت آدم خوب داشته باشی بهشون عادت نکن به نظر من مهم تری ...

خیلی سعی میکنم اینطوری باشم ولی هر روز داره بدتر میشه 

الهییی چقدر سخته .ولی به خودت اعتماد بنفس بدع به خودت برس یک کم

میرسم به خودم خیلی ولی خب دیگه هیچ ذوقی ندارم واسه هیچکاری همیشه هرچی میشد میگفتم اونا غریبن نباید ازشون توقع بیجا داشته باشم ولی ولی دارم از خونوادم همچین جیزایی رو میبینم 

عزیزم متاسف شدم  ولی شاید زیادی حساس و نازک نارنجی هستی

خودمم احساس میکنم ولی خب هرکیم بود اینطور حسی داشت

دو روزه قهرم میام از مدرسه یا بیرون خونه مامانم واسه خودش ناهارشو میخوره اصلن واسش مهم نیست من مشکل معده دارم غذامو دیر بخورم یا هرچی تا چن وقت معدم اذیت میکنه ولی اصلا واسش مهم نیستم مجبورم خودم غذا درست کنم هیچ مادری همچین کاری نمیکنه با بچش

16 ولی مامانم توقع داره مثل یه ادم 30ساله باشم

ببین عزیزم من نوجوان بودم متنفر بودم کسی این حرفا رو بهم بزنه اما الان کاملا میفهمم حرفشون رو،  شما الان تو بلوغ عاطفی هستی،  آدم تو این سن خیلی حساس تره روحیه ش،  خواهرزاده من همسن شماست،  دقیقا اندازه شما همیشه ناراحته و گله داره از خواهرم اما بخدا اونجوری که واسه خودش همه چی رو سیاه میبینه نیست،  بنظرم اطرافیانت رفتار درستی باهات نداشتن که انقدر دلخوری ولی اینم بدون تو این سن همه چیز از اندازه واقعیش بحرانی تر بنظر میرسه

خیلی سعی میکنم اینطوری باشم ولی هر روز داره بدتر میشه 

تمرین کن  این چیزا هر وقت که ناراحتم منو خوشحال میکنه ولی تورو نمیدونم مثلا: موسیقی ، پیاده روی ، حموم کردن ، غذا خوردن ، ورزش یا فشار دادن یه چیزی که نشکنه ولی عصبانیتم خالی بشه 

هر وقت ناراحت بودی این کارو کن شاید حال و هوای توهم مثل من  عوض شد

ببین عزیزم من نوجوان بودم متنفر بودم کسی این حرفا رو بهم بزنه اما الان کاملا میفهمم حرفشون رو،   ...

اره خب همه میگن کسی هم به مامانم میگه بخاطر سنشه اصلا درک نمیکنه مامانم بازم همون رفتاراش