2777
2789

پیرو تاپیکا قبل فهمیدم مادر شوهرم پشت سر من کلی بد گفته به شوهرم کلی تهمت زده و شوهرم هم میگه الا بلا باید بریم نمیگه مادرش چه حرفا زده فقط گفت من دلم نمیخواد دیگه مادرمو ببینم که تهمت الکی میزنه 

الان دارم با گریه وسایل رو جمع میکنم و اینجا غریبم خانوادم بودن که رفتن شهرشون بعد چند وقت اومده بودن که مادرشوهرم انقد ابرو ریزی کرد سریع رفتن 

خونمو خیلی دوست داشتم محلمونو خیلی دوست داشتم درسته اینجا غریب بودم ولی خونم یه آرامش خاصی بهم میداد الان کلا باید پاشیم از اصفهان و بریم مشهد حداقلش اینه مشهد به بجنورد شهر پدر و مادرم نزدیکه ولی خب بازم غریبی میگم بریم بجنورد میگه اونجا میفهمه من نمیخوام بفهمه کجام فقط پدر مادر تو بدونن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که میری نزدیک خانوادت. به خونه و محله جدیدتم عادت میکنی. همینجا هم اولش برات غریب بود بعد عادت کردی. گریه نداره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ان شالله هرچی صلاحتون باشه همون میشه مشهد جای خیلی خوبیه  فقط شغل نیتونه پیدا کنه مشهد  ...

کارمنده عزیزم خودش میگه اداره با انتقالیم به مشهد موافقت کرده به منم گفتن چهارشنبه برم آموزش پرورش صحبت کنم