2777
2789
عنوان

برای شیرینی ماشینم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 71 پست

شیرینی بخر فقط و ببر براشون پدرشوهرتینا و خانواده خودت

همین

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

چه خبره بابا یه جعبه شیرینی بگیر و تامام 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین و میخری معمولا باید شیرینی بیارن  مگه اینطوری نیست؟ 🙄🤔

نه بابا یکی دیگه ماشین خریده یکی دیگه سوربده😂🥴

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من ماشین خریدم شیرینی ندادم  گواهینامه گرفتم شیرینی ندادم  ازدواج کردم ( اونم بعد ۸ سال ...

😂😂😂نه عزیزم 

من خودم ذوق میکنم دوست دارم دیگرانم شریک باشن

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍