2777
2789
عنوان

برای شیرینی ماشینم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 71 پست
دیگه ماشین خریدن این حرفارو نداره که!! حتی شیرین هم نمیدن الان  

پس چرا من فقط گواهینامه گرفتم مجبور شدم به همه شیرینی بدم😢

چون هر کی بهم می‌رسید می‌گفت شیرینی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا یکی دیگه ماشین خریده یکی دیگه سوربده😂🥴

ن سور شام 

ما خونه یا ماشین می‌خره یکی شیرینی می‌خریم می‌بریم چش روشنی هم می‌بریم پولی چیزی 

خیلی تباهیم یعنی🙄

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
پش چرا من فقط گواهینامه گرفتم مجبور شدم به همه شیرینی بدم😢 چون هر کی بهم می‌رسید می‌گفت شیرینی بده

گواهینامه که منم اون سالی که گرفتم کل خانواده رو پیتزا دادم اونو حتما باید شیرینی بدی خیلی میچسبه

ن سور شام  ما خونه یا ماشین می‌خره یکی شیرینی می‌خریم می‌بریم چش روشنی هم می‌بریم پولی چیزی&nb ...

خیلی😂نبرین دیگه ها تازه باید بهتون شبرینی بدن 

اون برای خونه خریدنه چشم روشنی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
قسطی خریدی؟ منم تیگو ۷پرو دارم  چه ماهی ثبت نام کردی؟

ثبت نام نکردم آزاد خریدم نه قسطی نخریدم امسال باغمون خیلی خوب محصول داد یه زمین هم داشتم اجاره دادم و یه مقدار هم پس انداز داشتم خریدم خیلی وقته تو فکرش بودم

خیلی😂نبرین دیگه ها تازه باید بهتون شبرینی بدن  اون برای خونه خریدنه چشم روشنی

تازه ماشین ک خوبه قبلا من بچه بودم طرف یخچال یا تلوزیون هم میخرید چش روشنی مبردیم🙄😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تازه ماشین ک خوبه قبلا من بچه بودم طرف یخچال یا تلوزیون هم میخرید چش روشنی مبردیم🙄😂

وای خدا 😂عیب نداره اونجوریم خوش میگذره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️