2777
2789

نمیزارن بری تو که 

من پارسال بردم ،،نزاشتن بری تو ،،،از پشت در صداش میومد

ولی همش سوال هایی بود که از روی برگه نشون میدادن،،،،

فکر کنم مثلا اینجوری بود که کدوم با بقیه فرق می‌کنه و کدوم چیکار می‌کنه و اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من شنبه دخترمو بردن گفت چنتاشکل ساده هندسی، دست چپ وراست و چنتا رنگو از یک تاده بشماره و چنتاشکل بهش نشون دادن گفتم این برای چیه مثلا نیمکت  ک باید بگه واسه مدرسس وبعدشم معاینه چشم و گوش

پسر بزرگم رو دوسال پیش بردم

و چند روز آینده پسرکوچیکمو میبرم

سوالای راحتیه

البته منو داخل راه ندادن، پسرم تعریف کرد

مثلا کتاب داستان باز میکنه

اسم چند تا حیوان رو میپرسه، چند تا رنگ،

داستان تعریف میکنه بعد از بچه میخواد داستان رو خلاصه بگه و ...

میخوان بسنجن بچه چه میزان درک و آگاهی داره

شدی قلب و تن و روحم💖
سلام من شنبه دخترمو بردن گفت چنتاشکل ساده هندسی، دست چپ وراست و چنتا رنگو از یک تاده بشماره و چنتاشک ...

مرسی عزیزم، شمام تو اتاق بودین؟

شکل هندسی رو نشون دادن بگه چیه یا گفتن بکش؟

دیگه چه سوالایی پرسیده بودن از بچتون؟

مرسی عزیزم لطف کردی

پسر بزرگم رو دوسال پیش بردم و چند روز آینده پسرکوچیکمو میبرم سوالای راحتیه البته منو داخل راه ...

ممنونم، اگه بردی میشه لطف کنی و بهم بگی ازش امسال چه سوالاتی پرسیدن عزیزم؟

چون انگار سوالای هر سال فرق میکنه

والدین رو اجازه نمیدن برن داخل بخاطر اینکه روی سنجش بچه اثر میگذاره حضورشون

سوالاشونم مهم نیست چی باشه همه ی سوالا بر اساس مواردی هست که توقع میره یک بچه تا پایان شش سالگی اونا رو بدونه

کوتاه بلند بلندتر پیر جوان روز شب شمارش تا 20 ممکنه ازش بخوان از 10 تا 1 رو برعکس بگه 

اینکه درک موضوع داشته باشه مثلا تشخیص بده در تصویر که معمولا ساده و واضحه چه اتفاقی در حال انجامه

تشخیص رنگها تشخیص شکل های هندسی ساده مثل دایره یا گردی چهارگوش ( یعنی توقع ندارن تشخیص بده مربعه مستطیله یا لوزی فقط چارگوش کافیه) و سه گوش

سایه ی هر موجود رو به خودش وصل کنن

تشخیص تفاوت بین دو تصویر حداقل سه تا

تست حافظه ی شنیداری که توقع میره بچه بتونه حداقل چهارفرمان شنیداری رو به ذهن بسپاره( مثلا توپ قرمز رو بردار بذار روی کتاب سفید بعد توپ آبی رو بیار بگذار زیر صندلی

همه ی این سوالا رو از یک بچه نمیپرسن 

چی بگم والا
ممنونم، اگه بردی میشه لطف کنی و بهم بگی ازش امسال چه سوالاتی پرسیدن عزیزم؟ چون انگار سوالای هر سال ...

باشه گلم حتما میگم

در خواست دوستیتو برام اومد اما نمیدونم سایت چشه، نمیتونم درخواستتو باز کنم و بپذیرم

شدی قلب و تن و روحم💖

امروز رفتم. قد و وزن رو گرفتن. سنجش بینایی و شنوایی. این سوالارو پرسیدن: اسمت چیه؟ معنی اسمت چی میشه؟ متولد چه ماهی هستی؟‌ روی پای راستت وایسا. روی پای چپت وایسا. به عقب راه برو.توپ رو بگیر، توپ رو پرت کن برام.  از یک تا ده بشمار. اشکال هندسی(مربع، مثلث...) لی لی کردن. کفشات رو بپوش.‌ فصلها رو بگو... البته میگن از بعضیا خواستن یه شعر یا داستان بگه ولی ازما نپرسیدن. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸