2777
2789

سلام...پیشاپیش ممنونم که اومدید به من کمک کنید🌺میخوام دوتا تونیک بدوزم... پارچه هایی که براشون خریدم کتان لمه هستن، توی اینستا دیدم مدلشونو انتخاب کردم و پارچه خریدم، از پارچه فروش هم پرسیدم گفت میشه این مدلارو دوخت باهاش.حالا که نشون خیاط دادم میگه شاید خوب نشه، میخواستم ببینم نظر شما چیه..با پارچه کتون لمه میشه مدلای زیر رو دوخت؟

✨🌠good mood comes from inside

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خوب میشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

واقعا؟ شما تجربه ایی در این مورد دارید؟ من دفعه اولیه که دارم میدوزم و نمیدونم حرف خیاط رو گوش بدم ...

طراح لباس هستم کار رو این جنس پارچه کلا سخته اگ خیاطتتون و نمیشناسید حای دگ برید

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

طراح لباس هستم کار رو این جنس پارچه کلا سخته اگ خیاطتتون و نمیشناسید حای دگ برید

خیاطم خیلی خوبه، خودم تاحالا بهش‌ندادم، ولی اطرافیانم کلا مشتریش هستن..ممنونم از محبتتون

فقط اون مدل سبزه به نظرتون کوتاهش هم خوب میشه؟ چون در اصل بلنده و من بلند نمیخوام

خیاطم خیلی خوبه، خودم تاحالا بهش‌ندادم، ولی اطرافیانم کلا مشتریش هستن..ممنونم از محبتتون فقط اون مد ...

بله خوب میشه البته سلیقه ای هست اینا نباید خیلی کوتاه کنید

یعنی تا زانو باشه خوبه؟ 

اره کوتاه تر خوب نمیسه چون خودم همین طوری کار کرده بودم

با اجازه اسی

میشه مدل لباس مجلسی و مانتو برای کسی که شکم داره توضیح بدین. ممنون میشم اگه عکسی هم دارین ارسال کنید.

درسته ممنون ، میشه اگه براتون مشکلی نداره عکس مدل خودتون رو بدید؟ میخوام ببینم کوتاهش چه شکلی میشه