سلام...پیشاپیش ممنونم که اومدید به من کمک کنید🌺میخوام دوتا تونیک بدوزم... پارچه هایی که براشون خریدم کتان لمه هستن، توی اینستا دیدم مدلشونو انتخاب کردم و پارچه خریدم، از پارچه فروش هم پرسیدم گفت میشه این مدلارو دوخت باهاش.حالا که نشون خیاط دادم میگه شاید خوب نشه، میخواستم ببینم نظر شما چیه..با پارچه کتون لمه میشه مدلای زیر رو دوخت؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
واقعا؟ شما تجربه ایی در این مورد دارید؟ من دفعه اولیه که دارم میدوزم و نمیدونم حرف خیاط رو گوش بدم ...
طراح لباس هستم کار رو این جنس پارچه کلا سخته اگ خیاطتتون و نمیشناسید حای دگ برید
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
خیاطم خیلی خوبه، خودم تاحالا بهشندادم، ولی اطرافیانم کلا مشتریش هستن..ممنونم از محبتتون فقط اون مد ...
بله خوب میشه البته سلیقه ای هست اینا نباید خیلی کوتاه کنید
اره کوتاه تر خوب نمیسه چون خودم همین طوری کار کرده بودم