2777
2789
عنوان

بعد سه روز بلاخره جواب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ته دلتو خالی کنم نمیخامم دلت بشکنه

ولی 4سال همین جوری گولم زد از بس باورش کردم و تکرار کرد

تا اینک ی شب یهویی رفت:)

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
نه حس میکنم یه کاسه ای زیر نیم کاسشه ولی بجانه مادرشو قسم میخوره ک مریض بوده و فلان 

حالا ک مریض بوده از نظر روحی بیشتر بهت نیاز داشته و باید بهت می‌گفته 

تو اون سه روز دل خودش برات تنگ نشده 

اوکی تو ۲۴ساعت یک دقیقه هم تنها نبوده جواب زنگ رو بده 

پیام هم نمی‌تونست بفرسته 

همین ک با خط دیگه زنگ زدی تونست حرف بزنه؟ 

به فکر خودت باش نابودت نکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

راستش من حس میکنم کارش عمدی بوده 

چون مهم باشی براش حداقل شده یه پیام میده بهت از حالش با خبرت میکنه 

اونم روز سومم با خط خودت جوابتو نداده مشکوکه بلاخره یه پیام میتونس بده 

مشکوکه کلا 

چطور باشماره خودت جواب نداد ولی لایه خط دیگه جواب داد بیمه نباش سرکارت گذاشته پسرا همشون فقط سرگرمیشون براشون خیمه شب بازیه 

البته دخترم ارزش قایل بشه برای خودش پسرهم برای بدست آوردن تلاش می‌کنه نمیگه خودش میخواد 

۳ روز پیچوندتت علنا …. اگه هم توو موقعیت بدی بود میتونست پیام بده مگه داداش و بابا ادم خورن ؟ به ن ...

وای منم نمیدونم چرا ته دلم میگه با یه دختر بوده ولی بهش گفتم قسم جانه مادرشو میخوره ولی من اروم نمیشمم

اره راستش منمممم خیییلی شک دارم بهش حس میکنم با یه دختری بوده 

با دختری بوده یا نبوده نمیتونم قضاوت کنم 

ولی اصل موضوع اینکه تو رو پیچونده 

کسی که پیچونده باشه به درد نمیخوره 

چه با یکی دیگه باشه چه با کسی نباشه اصلا