2777
2789
عنوان

امکان داره تو سزارین بچه کبود بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 50 پست

گلم بچه تو ۲۸ هفته فک نمیکنم زنده بمونه زایمان زودرس بوده . میدونم سخته ولی از رحمت خدا نا امید نشو حتما حکمتی داشته ان شالله دوباره مامان میشی😍

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🙂 کوردم😌
گلم بچه تو ۲۸ هفته فک نمیکنم زنده بمونه زایمان زودرس بوده . میدونم سخته ولی از رحمت خدا نا امید نشو ...

چرا عزیزم بچه 28هفته 80درصد احتمال زنده بودن رو داره ولی مونده تو چه شهری و چه بیمارستانی و چه دکتری بالا سرش باشه از اینا مهم تر خاست خدا هستش که اگه بخاد بمونه تحت هر شرایطی میمونه🙂

درسته راضیم به رضای خودش💔🙏

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم بچه 28هفته 80درصد احتمال زنده بودن رو داره ولی مونده تو چه شهری و چه بیمارستانی و چه دکتری ...

اره الان خوندم تاپیکارو زایمان تو هفته داشتن و زنده مونده واقعا از تصورش خیلی ناراحت شدم من تو ده هفته تازه سقط کردم خدامیدونه چقد بهم سخت گذاشت حالا شما تو اون هفته واقعا سخته. اره دیگه متاسفانه اکثر بیمارستانا افتاده زیر دست کادر نابلد و دانشجو یا خدانشناس بعد سختی اسونیه ان شالله خدا پاداش صبر و ضجری که کشیدی رو میده

اره الان خوندم تاپیکارو زایمان تو هفته داشتن و زنده مونده واقعا از تصورش خیلی ناراحت شدم من تو ده هف ...

فرقی نمیکنه چند هفته باشه خیلییی سخته برای مادر پاره ای از تنش که تو وجودشه یه اتفاقی براش بیفته 

ایشالا که هیچکس تجربه ش نکنه 🙂💔

مرسی عزیزم ایشالا♥️🙏

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
فرقی نمیکنه چند هفته باشه خیلییی سخته برای مادر پاره ای از تنش که تو وجودشه یه اتفاقی براش بیفته&nbs ...

اره واقعا اونم منی که با کلی بدبختی و بعد چند سال خدا معجزه وار بهم داد و قلب داشت ده هفته رفتم دکتر گفت قلبش ایستاده انگار از یه ساختمون بلند پرت شدم پایین اون تاپیکتو خوندم اشکام سرازیر شد قربون بزرگی و حکمت خدابرم بازم شکر