2777
2789

پسرم لکنت داره خیلی گفتار درمانی بردم هزینه کردم ولی جواب نگرفتم پسرمم کوچیک بود همکاری نکرد تا چند وقت پیش خودش گفت مامانی میخوام خوب بشم درس حرف بزنم خیلی داغون شدم حالا که خودش عاقل شده میخواد خوب بشه میخوام ببرمش گفتار درمانی دوباره 

تخم کفتر شنیدم خیلی خوبه ولی نمیدونم چه جوری باید بدم بهش؟ خام یا پخته چه جوری بدمش🥺

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا بزارش آب بپز بشه مثل تخم مرغایی ک خودم انجامـمیدیدم

یا توی روغن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

امتحانش ضرری نداره 

چون امگا ۳ اینا زیاد داره  میگن خوبه 

بگیر ابپز یا نیمرو کن بده بهش چن روز 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
فردا برام میارن میخوام بش بدم برا حرف زدناش بمن گفتن سرخشون کن 

یعنی باید بپزم

آخه ینفر بمن گفت اگه خام بخوره بهتره من یه جوری شدم خام🥴

خدایا امیدم فقط به خودته.......