2777
2789

دوستان منو رلم باهم تو یه مغازه کار میکردیم که من بخاطر مسائل و کارهای شخصیم از اونجا دراومدم و همچنان باهم بودیم مثل سابق ک ایشون سر حقوقم ۱۰ میلیون بهم بدهکار شد و اینم بگم ک کلا ادمی بود ک حق و حسابشو میدونست ،الانم جوابمو نمیده سه روزه نمیدونم چرا من با کات کردنش کاری ندارم حداقل ۱۰ ملیون حقوقمو بده حداقل جواب نمیده اینو بهش بگم 

شاید اتفاقی افتااه زنگم زدی؟برو در مغازه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اتفاقی افتااه زنگم زدی؟برو در مغازه

اره عزیزم خییییلی تماس گرفتم جواب نمیده اصلا سابقه نداشته حتی اگه بدترین دعوا هارو میکردیم جواب تماس هامو میداد وخودشم زنگ میزد ولی الان جواب نمیده و رد میده