2777
2789
عنوان

هیچکس به اندازه اون تو دلم نرفت

209 بازدید | 17 پست

پسری که دوسش دارم ۱۶ سال بزرگه ازم خیلی خوشتیپ و رابطه های جنسی زیادی تو خارج داشته تا حالا هیچکسو به اندازه اون دوس نداشتم تو دلم نرفته بنظرم بعد از اون نمیتونم کسی رو دوس داشته باشم 😪اونم بهم چشم داره ولی دیگه میدونید کسی که ۴۰ سالشه اولویتش  رابطه جنسیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴

با اینکه اولویتش رابطه جنسی هست بعدها ممکنه اذیت بشی ولی دل وامونده رو نمیشه کاریش کرد مگه نه؟🤣

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
خخخخ گذشته گذشته ست به خودش مربوطه نه من 

کی گفته؟

این گذشته قطعا توی آینده تاثیر میذاره از بیماری که به خانمش انتقال میده تا تنوع طلبی هاش

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

با اینکه اولویتش رابطه جنسی هست بعدها ممکنه اذیت بشی ولی دل وامونده رو نمیشه کاریش کرد مگه نه؟🤣

اگه ببینیش🥲🥺خیلی جذابه صداش خودش با اینکه ازش کوچیکترم بنظرم ترکیبمون خیلی قشنگ میشه ولی سر به راه باید بشه

کی گفته؟ این گذشته قطعا توی آینده تاثیر میذاره از بیماری که به خانمش انتقال میده تا تنوع طلبی هاش

اتفاقا اونایی که تو گذشته با کسی نبودن دیگه عطش رابطه جدید رو پیدا میکنن چون ندید بدیدند ولی کسی ک زیاد دیده چشم دلش سیره

اگه ببینیش🥲🥺خیلی جذابه صداش خودش با اینکه ازش کوچیکترم بنظرم ترکیبمون خیلی قشنگ میشه ولی سر به راه ...

عکسی یا پیج اینستایی ازش نداری؟

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
عکسی یا پیج اینستایی ازش نداری؟

کلا از اینستا بدش میاد میگه من اگه بیام اینستا کلی دخترها کامنت میدن و فلان بدش میاد از دختری که بهش پیشنهاد بده متنفره واسه همون فقط پیامک و زنگ عکسشو دارم اگه بشه میزارم ببین