2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

158 بازدید | 22 پست

من همیشه خواب دیگران و تعبیر میکنم ولی برای خودمو نمیتونم. 

دیشب خواب دیدم جایی هستم مهمونیه . میرم میبینم ی اتاق مخفی دارن که چن طبقس.

بعد ادمم انجا زیاد بود انگار عروسی میخوایم بریم من جلو اینه بودم یهو به مادرم میگم من ک موهام و درست نکردم.فر هم ک نمیتونم بکنم بزار خودم درستش کنم...

خیلی عجیب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

ممنون...من با یه آقایی که قبلا ازدواج کرده بودن و جدا شده بودن دوست شدم چند ماهی..خیلی دوسش داشتم و اونم منو دوس داشت اما بخاطر اینکه مدام میرفت تو حال و هوای همسر سابقش نتونستم تحمل کنم و تموم کردیم..الان دوباره که خواب میبینم جایی هستیم من و ایشون و همسر سابقش و یه بچه که مال ایشون و همسر سابقش هست،این بچه کلا تو بغل منه و منو دوس داره و این آقا هم از دیدن من خیلی خوشحال میشه و هیچ واکنشی به همسر سابقش نداره و اینم بگم که اینا در واقعیت بچه ای نداشتن

ممنون...من با یه آقایی که قبلا ازدواج کرده بودن و جدا شده بودن دوست شدم چند ماهی..خیلی دوسش داشتم و ...

عزیزم اون بچه ای که ت خواب میبینی خود اون اقاس به عبارتی اینطور تعبیر میشه که بخشی از روحش متعلق به همسر سابقشه ولی از بودن کنارت خوشحاله. به نوعی داره بهت میگه که اون خانم بخشی از زندگی این اقاس

به نظرتون اینکه چندبار خواب ببینی داری اماده می شی بری سفر یا اینکه چندبار خواب ماه کامل هم توی روز ...

عزیزم سف ررفتن یعنی تغییر مسیر زندگی .ماه کامل هم نشونه موفقیت و  رسیدن به هدف و عشقه به شاید این خوابا داره بهش نشن میده به هدفت نزدیک شدی

عزیزم سف ررفتن یعنی تغییر مسیر زندگی .ماه کامل هم نشونه موفقیت و  رسیدن به هدف و عشقه به شاید ا ...

ممنونم که جوابم دادی🌹❤

شما هم کاربر  bodycoach رو تگ گن خیلی خوبه میاد تعبیر میکنه خوابتو

....✨️

@bodycoach    عزیزم سلام . میشه تو تعبیر تاپیکم کمک کنی؟ به شهود و انرژی تعبیرت نیاز دار ...

بمب انرژی اینجاست   کنارت    میخواهی براتون تعبیر کنم دقیق دقیق  شهود انرژی حس ششم اینده نگری  پیشگویی  و....... همه اینجاااااست  درخدمتتونم

با یاد خدا دلها ارام میگیرد