2777
2789
عنوان

درد زیر شکم سمت راست

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 40 پست
تخمدان سمت راستم تیرمیکشید.وقتی میخواستم از جام بلند شم یهو درد میگرفت قفل میکردم دیگه بعدا اروم بلن ...

نه من فقط موقع ورزش و الآنم توجه کردم موقع عطسه دردم اومد،وگرنه بقیه کارها نه.نمیدونم والا،منکه تو سیکل ای وی افم،چهارسال نداده الآنم می‌دونم نیستم آخه هنوز هفته تخمکگذاریم 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
راستش نمیدونم فقط حرکات درست رو برید که به عضله تون فشار نیاد... شایدم بدنتون کم کم عادت کنه و بهتر ...

اوهوم روزهای اول بهتر بود این هفته اینجورشدم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دعا من دارم از استرس میمیرم  کمردرد...دل درد ...سی ن درد ...بی حالی .‌‌پ

مگه بچه نمیخای؟اگه نمیخای که باید سفت و سخت جلوگیری میکردی

عزیزم شما فهمیدی براچی بود دردت دقیقا من الان حال تورو دارم چجوری خوب شدی؟

سلام یادم نمیاد,من همون ماه خرداد که این تاپیک زدم ۱۸خرداد آخرین پریودم بود و بعدش اقدام کردم و حامله شدم