2777
2789
عنوان

درد زیر شکم سمت راست

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 40 پست
ولی شنیدم دردش خیلی بده،اینه که من حالت عادی هیچ دردی ندارم جز موقع ورزش اونم ورزشی که ب شکم ربط داش ...

منم همین بودم رفتم دکتر نامه عمل داد😐 

شماهم ی دکتر برو

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارنیستی؟

نه دیگه تازه  ۲۲اردیههشت پریود شدم،هنوز وسط سیکلم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چون دقیقا من اوایل بارداری اینطوری بودم

چطوری؟کی درد داشتی؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
پس درد عضله ست احتمالا

منم نظرم همینه ی جورایی چون فقط موقع ورزش درد دارم،چیکارش کنم خوب بشه؟ورزشی که برای شکم سمت راست باشه نمیتونم دردم میاد ولی سمت چپ مشکلی ندارم

منم همین بودم رفتم دکتر نامه عمل داد😐  شماهم ی دکتر برو

عجب،یعنی چطوری بودی؟کی درد داشتی؟

یااااا خدااا یعنی علایم بارداری ؟ منم یه هفته هست سمت راست زیر شکمم درد می‌کنه ...و درد س ی ن ه&nbs ...

نه بابا منکه نیستم،موقع پریودی هم مثل شما درد دارم

چطوری؟کی درد داشتی؟

تخمدان سمت راستم تیرمیکشید.وقتی میخواستم از جام بلند شم یهو درد میگرفت قفل میکردم دیگه بعدا اروم بلند میشدم.وقتی هم میخواستم عطسه کنم باید زیر دلمو میگرفتم.خیلی هم زود علایمم شروع شد

عجب،یعنی چطوری بودی؟کی درد داشتی؟

بعد فعالیت یا پیاده روی دردم می‌گرفت 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
منم نظرم همینه ی جورایی چون فقط موقع ورزش درد دارم،چیکارش کنم خوب بشه؟ورزشی که برای شکم سمت راست باش ...

راستش نمیدونم فقط حرکات درست رو برید که به عضله تون فشار نیاد... شایدم بدنتون کم کم عادت کنه و بهتر بشین.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بعد فعالیت یا پیاده روی دردم می‌گرفت 

نه من فقط ورزشی که ب شکم ربط داشته باشه،وگرنه بقیه ورزش ها و دوچرخه وپیاده روی هیچی نمیشه