2777
2789
عنوان

دلخوری همسایه و سو تفاهم😓

226 بازدید | 15 پست

عزا مامان همسایمون بود ...هفتشم تموم شده البته ی شهر دیگ دفن کردن اینجام ی مراسم گرفتنن چند روز پیش.. ما فمیدیم که همه دعوتن جز ما خیلی ناراحت شدیم چون خیلی صمیمی ایم..اما من واتساپ چن روز نداشتم امروز ک دوباره وصل شدم دیدم تو گروه ساختمون نوشته ک همه فلان روز بیان و اینا..الان صد در صد خیلی دلخوره ازمون چیکار کنم..ما فک کردیم مارو نگفته فقط و همه رو جدا جدا دعوت کرده..

عزیزم مگه برای مراسم ختم زنگ میزنن دعوت میکنن؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت میگی صمیمی بودین پس اون نباید دعوت می‌کرد خودت بیاید میفهمیدی که باید بری بعدشم مگه مراسم ختم دعوت میکنن، الانم آشتی کنین بازم رابطتون مثل قبل نمیشه چون هیچ دلیلی برای عر خواهی نداری چون صمیمی بودین

اره خب پس چطور خبر دار شیم چون اعلامیه ک نزدن ینی مراسماش شهر دیگ بود کللا .اینجا ی ختم گرفتن فقط&nb ...

خب فردا برید خونشون سرسلامتی بدید بگید گروه رو دیرچک کردید متوجه نشدید تمام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب یه جعبه میکادو بهر برو خونش تسلیت بگو واقعیتم بگو به بگو من اولش دلخور شدم فکر کردم دعوت نکردین م ...

اره خیلی زشت شد.. ی هفته جلوتر همسایه بغلی بهمون گفت اما خب ما منتظر شدیم دعوت کنه ن ساعتشو میدونستیم نه چیزی بعد دیدیم ۵ شنبه همشون دارن میرن جز ما ..نمیدونستیم تو واتساپ دعوت کرده

خودت میگی صمیمی بودین پس اون نباید دعوت می‌کرد خودت بیاید میفهمیدی که باید بری بعدشم مگه مراسم ختم د ...

اخه از کجا میفمیدیم نه اعلامیه ن چیزی ..ی ختم بوده تو مسجد . همسایه بغلی ب ما گف نه ساعتش میدونستیم نه جاشو

اخه از کجا میفمیدیم نه اعلامیه ن چیزی ..ی ختم بوده تو مسجد . همسایه بغلی ب ما گف نه ساعتش میدونستیم ...

من بودم میرفتم از همسایه می‌پرسیدم زمان ومکانش و میرفتم چون بلاخره دوستمه باید بفهمه برام مهمه 

ی جعبه شیرینی بگیر برو