2777
2789
عنوان

شوهرم هر بهانه ای میاره که سر کار نره

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 27 پست
اخه این باباش اینا با ما قطع رابطه کردن مارو تو خیابون هم ببینن انگار که ندیدن اسن فقط میگه بابام با ...

معذرت میخوام ولی از کجا میدونه باباش کی میمیره که منتظر ارث باباشه؟!

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
اخه این باباش اینا با ما قطع رابطه کردن مارو تو خیابون هم ببینن انگار که ندیدن اسن فقط میگه بابام با ...

دیدی گفتم عزیزم!!!

درسته خانوادش باهاتون بی تفاوت رفتار میکنن امت بخوای نخوای پسرشونو ک دور نمیندازن! 

تو فکرش نباش ...

شوهرت اشتباه میکنه اگ سعی کنه خودشم با تلاش خودش ی چیزی ب دست بیاره خوبه. اما اینکه منتظر ارث کلون باباش باشه سخته چون معلوم نیس کی باباش نگا بش بندازه شاید الان شاید ۱۵سال دبگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته درکت میکنم منم ۸ ساله ازدواج کردم ، شوهرم ده تا کار عوض کرده هیچ وقتم کار درست حسابی نداشت ...

واسه‌ی من خیلی آسونه که کار کنم و زندگی خودمو بچرخونم اما واقعا زورم میاد که خرج اون رو بدم اخه مردی گفتن زنی گفتن فقط میشنه تخمه میخوره فیلم میبینه و با زبونش منو آزار میده اما بذار پای گنده گو...استاااااده فقط منم منم 

واسه‌ی من خیلی آسونه که کار کنم و زندگی خودمو بچرخونم اما واقعا زورم میاد که خرج اون رو بدم اخه مردی ...

چاره چیه من چند ساله خرج خودمو درمیارم هیچ همه پس اندازمو واسه خونه ماشین دادم ، هروقتم میگم کار بهتر میگه کو میگم برو دنبالش ولی به کی میگی 

متاهل هستم
چاره چیه من چند ساله خرج خودمو درمیارم هیچ همه پس اندازمو واسه خونه ماشین دادم ، هروقتم میگم کار بهت ...

خالم همین مشکل رو داشت بعد از بیست و پنج سال تازه امسال داره جدا میشه دیگه سر پیری نزدیک پنجاه سالشه همش میترسم به روز اون بیچاره نشینم خراااااااابم خراب 

خالم همین مشکل رو داشت بعد از بیست و پنج سال تازه امسال داره جدا میشه دیگه سر پیری نزدیک پنجاه ...

من ۵ سال بچه نیاوردم همش منتظر بودم یا جدا شم یا اوضاع بهتر بشه بعد گفتم جدا بشم که چی تو این مملکت بی فرهنگ برم ور دل ننه بابای پیر که حوصله شونو ندارم دیگه موندم سر زندگیم الانم بخودم میگم فرض میکنم نیس یا مثلا دوتا دوست هم خونه هستیم

متاهل هستم
من ۵ سال بچه نیاوردم همش منتظر بودم یا جدا شم یا اوضاع بهتر بشه بعد گفتم جدا بشم که چی تو این مملکت ...

واااااای حرف دل منو زدی . میخوام جدا بشم اما میگم بعد از جدایی هرکی سرشو میارع تو زندگیم و یه چیزی میبنده بهم هرچقدر هم که بگیم حرف مردم ارزش نداره اما بالاخره توی روحیه آدم تاثیر میذاره . 

خدا لعنت کنه مرد بد رو زندگی منو تباه کرد بخدا گول حرفای قشنگ و مهربونیاشو خوردم دوست بودیم بخدا واسم طلا میخرید بهترین رستورانها و کافه ها میرفتیم سال ۹۷ مانتو میخرید برام دو تومن سه تومن اما الان انگار یه آدم دیگس 

آرام جان ببخشید سرتو درد آوردم ❤️

واااااای حرف دل منو زدی . میخوام جدا بشم اما میگم بعد از جدایی هرکی سرشو میارع تو زندگیم و یه چیزی م ...

نه عزیزم ، درکت میکنم مشکل اینجاست یه نفر نبود اون زمان بی عقلی مون درست درمون راهنمایی مون کنه 

من یه دخترعمه دارم بهترین ازدواج رو کرد خواهرش مدام بهش میگفت با مردی عروسی کن که خودش همه چی داره با زحمت خودش خریده ، همش یادش میدادن من احمق با چه خیالی زن یه پسر بیکار بی پول شدم تازه دوسال با مادرش یه ساختمون بودم  نگم برات آخرش با پول طلاهام و زحمت کارم خودم یه خونه کوووچیک خریدم بلند شدم 

متاهل هستم
نه عزیزم ، درکت میکنم مشکل اینجاست یه نفر نبود اون زمان بی عقلی مون درست درمون راهنمایی مون کنه  ...

آره بخدا به مادرم میگم کاش میزدی تو دهنم میگه تو عاشق بودی نمیفهمیدی اما در واقع خودش تو کونش عروسی بود میگفت دخترم افتاد تو روغن 

نا گفته نماند که شوهرمم خدا ازش نگذره با دروغ اومد جلو به مامانم میگفت آنچنان عروسی بگیرم که بشه آرزو برای فامیلای همه بلانسبت ر💩د که بگیره آرزوی عروسی موند تو دلم خودم یه مسافرت چیه بخدا یه مسافرت که به دلم بشینه تا حالا نرفتم باهاش همش با گدایی 

آره بخدا به مادرم میگم کاش میزدی تو دهنم میگه تو عاشق بودی نمیفهمیدی اما در واقع خودش تو کونش عروسی ...

آره مقصر مادران، بایددوست و رفیق میشدن خونه رو امن میکردن که ما فرار نکنیم از دستشون به فکر شوهر کردن باشیم ، مگه دختر بیست ساله عقل داره که بدونه به وعده ها اعتماد نکنه شوهر منم کلی ازین حرفا زد مادرشم کلی وعده بیشتر ، همش بادهوا .....

متاهل هستم