2777
2789
عنوان

خسته ام

212 بازدید | 21 پست

خسته ام،خسته ام،خسسسسسته ام،خسسسسسته ام

اییییییییی خدااااااااااا خستم

روح ام خسته اس،جسممم خسته اس

همش خسته،همش خسته

دلم میخواد داد بزنم،جیغ بکشم

دلم میخواد،هیچ کاری انجام ندم

چقدر بی حوصله ام،شاید باورت نشه ولی اینقدر بی حوصله ام که ،حوصله کل کل با هیچکس رو ندارم،همیشه کوتاه میام

اگه حق با من هم باشه،ولی باز حق رو به طرف مقابل ام میدم

دلم میخواد بخوابم،بخوابم و بخوابم

من هستم یه خسته ی بی حوصله ی بی اعصاب😞

میدونم :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه فردات یه برنامه ریزی کن برو بیرون با دوستی رفیقی...یکی که پیشش حالت خوبه.

اگرم خواستی تنهایی برو یه کافه یه غذای مورد علاقه یا دسر بخور برگرد.کلی خوب میشی

بدون امیدی برای زندگی...

منم حالم همینه ولی بهش میگن افسردگی محیطی ممکنه حال بد شما مثل درصد زیادی از ایرانیا بخاطر عوامل کشور باشه من ک افسردگیم محیطیه 

اقتصاد اینه 

کار اونه 

عشق اینه

خوشحالی سخته

یه بار تایپکی زدم،فقط میخواستم اطلاع رسانی کنم،زدی تایپک ام رو ترکوندی،اسم و کاربریت رو دیدم شناختم

چه تاپیکی؟ یادم نمیاد 

در ضمن من نی نی یار نیستم که دکمه ی انفجار دست من باشه