2777
2789
عنوان

یه همچین بیبی چکی امکانش هست کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
خیلی صبوره خیلی نه بچه خیلی پاک و باخدا بود منم با این حرفت با گفتن آریانا کوچولوت چشمام اشکی شد ولی ...

عزیز دلم خوشحالم،حس میکنم کمی دلگرم شدی،فقط صبور باش تا  یکم آروم بشن شک ندارم ک اونام اشک شوق میریزن،،،آرزوی سلامتی برای خودت و خانوادت دارم،برای اون فرشته ی آسمونی هم فقط خیرات بده و قرآن بخون تا آرامش داشته باشه...امیدوارم غم آخرتون باشه گلم 

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱
عریزم بمیرم الهی دنیا خیلی بی رحمه خیلی  ولی چاره ای جر تسلیم شدن نیس من دقیقا چند ساعت قبل از ...

اره واقعا هیچی قابل پیش بینی نیست گاهی کارای روزگار ادمو غافل گیر میکنه ولی ما کاری از دستمون برنمیاد شاید یه امتحان الهیه شاید با این غم ها ما پخته تر میشم یا حکمتی داشته که ما بی خبریم

استرس برات خوب نیست به فکر نینی کوچولو باش خدای نکرده روی اخلاق و روحیش تاثیر بد نذاره توکل به خدا🙏🏻

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی صبوره خیلی نه بچه خیلی پاک و باخدا بود منم با این حرفت با گفتن آریانا کوچولوت چشمام اشکی شد ولی ...

گلم تامیک قبلیا را خوندم. شرایط سختی داری.. ولی این بچه یه هدیه از خداست.درستع حای خواهر شوهرتو نمیگیره.ولی باعث روشن شدن چراغ اون خونه میشه.چشم و جراغ خونه میشه.نورامید شوهر و خانوادش میشه.مراقب خودت باش.کاری از دستت برنمیاد. حکمت خدا را ما درک نمیکتیم.منم حرف شما را میزنم ک اگ قراره بگیره چرا میده؟ ولی حکمتشو نمیدونم.من ۲سال مناظر بچم. نشده.خودم ب درک شوهرم دوست داره ایلی و اذیت نیشه.ب خدا گفتم ب زور ازت نمیخام ک پشیمون بشم.ولی یا بچه بده یا اگ نمیدی کاری کن دل شوهرم شاد بشه.فک بچه ازش دور بشه.ارامش داشته باشیم.  پس ناشکری نکن. چند روز دیگ ب شوعرت بگو.. حدا یه فرشته ازتون گرفت و یه فرشتع دیگ داد.ولی لیلی قشنگ تر بود دوتا فرشته باهم باشن.ولی خدا را حکمتشو شکر

عزیز دلم خوشحالم،حس میکنم کمی دلگرم شدی،فقط صبور باش تا  یکم آروم بشن شک ندارم ک اونام اشک شوق ...

مرسی ازت آره واقعا یکم دلم روشن شد شاید امشب دوباره حرف بزنم با اون خدایی که خیلی دوستش داشتم... خیلی عزیزی امیدوارم همیشه با خانوادت شاد باشی و هیچوقت با غم عزیزانت نه شما نه هیچ شخص دیگه ای امتحان نشید

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

مرسی ازت آره واقعا یکم دلم روشن شد شاید امشب دوباره حرف بزنم با اون خدایی که خیلی دوستش داشتم... خیل ...

ممنونم عزیزم...شما هم همچنین...حتما با خدا صحبت کن،هیچی اندازه صحبت با خدا آرومت نمیکنه،گریه کن و باهاش درد دل کن،شک ندارم آروم میشی...فدات گلم💗

گلم تامیک قبلیا را خوندم. شرایط سختی داری.. ولی این بچه یه هدیه از خداست.درستع حای خواهر شوهرتو نمیگ ...

امیدوارم خدا حرفاتو بشنوه و یه نی نی سالم و صالح با عمر طولانی بهت بده 

صدای منو نشنید ولی نمیتونم به جنگش برم از حکمت این دنیا و خالقش هیچی نمیدونم هیچی ولی سخت عقیده دارم هیچی تو این دنیا اتفاقی نیست

باید تسلیم خدا بشم و بزارم هرجوری که خودش میخواد زندگیمو پیش ببره

ممنونم عزیزم...شما هم همچنین...حتما با خدا صحبت کن،هیچی اندازه صحبت با خدا آرومت نمیکنه،گریه کن و با ...

درسته حتما باهاش حرف میزنم نمیدونم میشنوه یا نه

برای غم خودم باهاش حرف میزنم 

اره واقعا هیچی قابل پیش بینی نیست گاهی کارای روزگار ادمو غافل گیر میکنه ولی ما کاری از دستمون برنمیا ...

درسته عزیزم باید تسلیم و مطیع باشیم این اولین بار نبوده و آخرین بارم نخواهد بود

باید بیشتر به فکر این بچه بیگناه باشم

ممنونم.الهی خدا به همتون صبر بده..الهی ارامش مهمون همه خوته ها باشه

ای کاش تو هیچ خونه ای غم نبود

عزیزم مثبته صد در صد،،،من تاپیک قبلی بودم،بازم میگم شک نکن این بچه از غصه و آشوب دل نجاتتون میده،،،ب ...

همه ایرانی ها اینطورین که وسط مشکلاتشون بچه دار میشن میگن بچه خوشبختی میاره، جز اینکه یه بدبخت بی گناه دیگه رو وسط بدبختی هاتون می‌کشید چه فایده دیگه ای داره؟ این افکارو لطفا بذارید کنار و بچهای بیگناه رو بدبخت نکنید، فرشته نجات نیست انسانه ظلم نکنید بهشون 

همه ایرانی ها اینطورین که وسط مشکلاتشون بچه دار میشن میگن بچه خوشبختی میاره، جز اینکه یه بدبخت بی گن ...

عزیزم ایشون ک بدبختی ندارن،فقط داغدارن،بعدشم اقدام ب بارداری داشتن،ناخواسته ک نبوده.لطف کن کامل بخون بعد نظر بده

عزیزم ایشون ک بدبختی ندارن،فقط داغدارن،بعدشم اقدام ب بارداری داشتن،ناخواسته ک نبوده.لطف کن کامل بخون ...

نه ایشون رو نمیگم، این عقیده رو میگم البته منظورم شما نبودین درکل خیلی ها این طرز فکر رو دارن و من کلی آدم دیدم که همینطوری بخاطر مشکلات مامان باباشون کلی بیماری های روحی پیدا کردن