2777
2789
عنوان

یه همچین بیبی چکی امکانش هست کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثبته صد در صد،،،من تاپیک قبلی بودم،بازم میگم شک نکن این بچه از غصه و آشوب دل نجاتتون میده،،،ببین کی بهت گفتم؟شوهرت رو از افسردگی نجات میده،،،فقط الان زمان گفتنش نیست،بذار آروم بشن بعد بگو

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱
ب نظرم کاملا حامله نشون میده اونم دختر.....ب دلم افتاد

واقعا؟ اگه دختر باشه میزارم آیدا خواهرشوهرم عاشق اسمش بود😔😔😔😔 یا شایدم آریانا اسم خودش😔😔😭چکار باید بکنم جز تسلیم شدن؟

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

عزیزم مثبته صد در صد،،،من تاپیک قبلی بودم،بازم میگم شک نکن این بچه از غصه و آشوب دل نجاتتون میده،،،ب ...

واقعا نمیتونم دیگه به هیچی این دنیا نه علاقه دارم نه امید شوهرم بدتر من

واقعا؟ اگه دختر باشه میزارم آیدا خواهرشوهرم عاشق اسمش بود😔😔😔😔 یا شایدم آریانا اسم خودش😔😔😭چکار ...

آفرین ،شکرگذاری هم کن عزیزم ...بخداحس میکنم بچه خوبی انشاءالله برات میشه اگرب خواست خدای مهربون حامله بودی ،نگران هیچیم نباش 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
واقعا نمیتونم دیگه به هیچی این دنیا نه علاقه دارم نه امید شوهرم بدتر من

خوب طبیعیه،صبر کن زمان ک بگذره همه چیز حل میشه،بهتر نیست بجای کفر گفتن براش قرآن و فاتحه بخونی؟اون الان بیشتر ب اینا احتیاج داره تا ناراحتی و داد از دست خدا،،،تروخدا ازم دلگیر نشو قصد نصیحت ندارم،حالتو درک میکنم،بیاد دوستت باش ک گفتی پسر ۱۴ سالشو از دست داده،باهاش صحبت کن ،مطمئنم اون میتونه دلگرمت کنه چون درکت میکنه

خوب طبیعیه،صبر کن زمان ک بگذره همه چیز حل میشه،بهتر نیست بجای کفر گفتن براش قرآن و فاتحه بخونی؟اون ا ...

نمیدونم عزیز دلم من یه روزی عاشق خدا بودم شب تا صبحم عبادت و قرآن و کمک به خیریه بود خیلی بهش اعتماد داشتم ولی این بلا سرم اومد

اتفاقا دیروز اومد پیشم گفت بازم میام ببین آینه صبر و استقامتن هم خودش و شوهرش بهش گفتم چجوری انقدر زود کنار اومدی خیلی با آرامش گفت میدونم بچم الان تو بغل خداست🥺🥺🥺 وقتی میدونم شاد و راحته چرا ناراحت باشم؟ ولی من نمیتونم خودمو قانع کنم کاش بیشتر زندگی میکردن کاشکی بزرگ میشدن بیشتر زندگیه این دنیا رو تجربه میکردن آخرش که میمردن کاشکی الان نبود😔😭

آفرین ،شکرگذاری هم کن عزیزم ...بخداحس میکنم بچه خوبی انشاءالله برات میشه اگرب خواست خدای مهربون حامل ...

شاید باشه شاید

مجبورم تا زندم زندگی کنم کار دیگه از دستم برمیاد؟ نه 

نمیدونم عزیز دلم من یه روزی عاشق خدا بودم شب تا صبحم عبادت و قرآن و کمک به خیریه بود خیلی بهش اعتماد ...

شما خیلی برای پسر دوستت ناراحتی کردی؟؟؟؟ اگه اینطور باشه دارم به این قضیه که میگن دلسوزی زیاد نکنید برای کسی چون که کائنات برای خودتون جذب میکنن ایمان میارم آخه این چ قانون مسخره ایه؟؟؟؟؟😔😔😔

خوشبختی یه احساس درونیه...
نمیدونم عزیز دلم من یه روزی عاشق خدا بودم شب تا صبحم عبادت و قرآن و کمک به خیریه بود خیلی بهش اعتماد ...

عزیزم عجب قلب بزرگی داره دوستت،،چشمام اشکی شد،تروخدا شمام ک خواهر شوهرت سنی نداشته حتما گناه زیادی نداره،دلتو صاف کن و براش آرزوی آمرزش کن،براش خیرات بده و قرآن بخون،،،بخدا ک این بچه اومده ک نذاره خانواده همسرت داغدار بمونن،یه آریانا کوچولو براشون آوردی...

من امروز جنین دوماهه خواهرم سقط شدم چیزی که شاید اندازه عدس بود یا حالا بزرگتر حتی یه ادم کامل نبود 

ولی حس میکنم نصف قلبمو نیست حس میکنم یکی از اعضای خانوادمو نیست با تمام وجودم درکت میکنم💔🥺

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
عزیزم عجب قلب بزرگی داره دوستت،،چشمام اشکی شد،تروخدا شمام ک خواهر شوهرت سنی نداشته حتما گناه زیادی ن ...

خیلی صبوره خیلی نه بچه خیلی پاک و باخدا بود منم با این حرفت با گفتن آریانا کوچولوت چشمام اشکی شد ولی اشک شوق🥲

من امروز جنین دوماهه خواهرم سقط شدم چیزی که شاید اندازه عدس بود یا حالا بزرگتر حتی یه ادم کامل نبود& ...

عریزم بمیرم الهی دنیا خیلی بی رحمه خیلی  ولی چاره ای جر تسلیم شدن نیس من دقیقا چند ساعت قبل از اینکه از دنیا بره با اون بچه حرف زدم داشت برای روزای پیش رو برنامه ریزی میکرد🥺🥺