بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه خوبه آرزوهای بزرگ داره...حالا دختر من میخواد بره دوم...میگم میخوای چه کاره بشی...میگه بستنی فروش. ...
عزیز دلم 😍
پسر دختر خاله من بچه بودم میگفت میخوام سپور بشم ،🤭
الان ماشاالله بزرگ شده ورزشکار شده و پزشکی میخونه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اگه واقعا به پزشکی و این کارا علاقه نشون میده و درسش هم خوبه از کمک بهش تو این راه دریغ نکن...ولی یه جوری ذهنیت نساز براش که اگه پزشکی قبول نشدی یعنی باختی یا فقط با پزشکی میشه پول دراورد...آرزویی که خیلی پدر مادرا واسه بچه هاشون دارن...بچه رو مجبور میکنن بره سراغ این رشته...آخرم یه عالمه پشت کنکور میمونه و بعد هم افسرده و ناامید میشه...یکی نیست بهش بگه بابا جامعه به رشته های دیگه هم احتیاج داره...تو با هر شغل دیگه هم میتونی خوشبخت باشی...میتونی پول دار باشی...برو دنبال چیزی که از انجامش لذت میبری
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
من دوست دارم دخترم بره دنبال رشته ای که بهش با جون و دل علاقه داره...فقط یه بار قراره زندگی کنه تو ا ...
دقیقا بهترین کار رومیکنید
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘